Xbox Series X

Informatie over pre-orders

Het is niet mogelijk om via onze webshop een pre-order te plaatsen.

Heb jij reeds een pre-order geplaatst op de Xbox Series X of S? Dan neemt de winkel waar jij dit deed vanaf 22 september zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek vragen we je om je voorkeur aan te geven voor een Series X of S en bespreken we de status van jouw pre-order op basis van de beschikbare voorraad van jouw gekozen model. Wij nemen in chronologische volgorde contact op met al onze klanten die ten laatste op 21 september 2020 een pre-order op de Xbox Series S of X hebben geplaatst. Naargelang de datum waarop jij je pre-order plaatste kan het tot 10 dagen duren alvorens je winkel telefonisch contact met je opneemt.

Heb jij op dit moment nog geen pre-order geplaatst op de Xbox Series X? Ga dan langs in jouw Game Mania store om de verdere mogelijkheden te bespreken.

De Xbox Series X is de snelste en krachtigste next-gen console van Xbox. Dankzij een supersnelle SSD zijn gamewerelden groter, dynamischer en laden ze in een fractie van een seconde. Fast travel is vanaf nu fast. Dankzij de Quick Resume-functie kun je bovendien onmiddelijk meerdere games hervatten vanuit een gepauzeerde status, zodat je je favoriete games kunt spelen zonder lange laadschermen. En games schitteren als nooit tevoren door de kracht van de speciaal ontworpen processor en Xbox Velocity-architectuur. Next-gen begint vanaf 10 november!

Ontworpen voor snelheid en prestaties

De Xbox Velocity-architectuur ontgrendelt nieuwe snelheids- en prestatiemogelijkheden door de baanbrekende combinatie van hardware, een aangepaste 1TB SSD & CPU en diepe software-integratie, om rijkere en dynamischere leefwerelden te creëren die nog nooit eerder zijn vertoond.

Speel meer, wacht minder

Gamers zullen meer spelen en minder wachten, aangezien de laadtijden aanzienlijk zullen worden verkort dankzij de verwerkingskracht van Xbox Series X.

Quick Resume is een nieuwe functie die wordt aangedreven door de technische mogelijkheden en de innovatieve Xbox Velocity-architectuur in Xbox Series X en stelt spelers in staat naadloos te schakelen tussen meerdere titels en direct te hervatten waar je was gebleven.

De krachtigste console ooit

Xbox Series X is Microsofts krachtigste console ooit, aangedreven door een speciaal ontworpen processor die gebruikmaakt van AMD's nieuwste Zen 2- en RDNA 2-architecturen.

Het nieuwe systeem op een chip (SOC) is vanaf de basis opgebouwd voor snelheid en prestaties, met 12 teraflops aan verwerkingskracht en met het oog op compatibiliteit voor vier generaties games.

Levert ongeëvenaarde grafische getrouwheid

De drie luchtstroomkanalen verdelen de temperaturen die worden gegenereerd door de geavanceerde interne componenten gelijkmatig, waardoor de console koel en stil blijft. De innovatieve parallelle koelarchitectuur zorgt voor verbluffende game-ervaringen met ongelooflijke grafische getrouwheid en prestaties.

  • Split moederbord - Voor de allereerste keer op de console houdt een innovatief gesplitst moederbord de interne onderdelen van de Xbox Series X gelijkmatig op temperatuur, waardoor de console meer vermogen kan leveren.
  • Koellichaam chassis - Een koellichaam is een niet-elektronische, passieve mechanische component die een cruciale rol speelt in de betrouwbaarheid en prestaties van de Xbox Series X en rechtstreeks in het chassis van de console is geïntegreerd. Dit unieke onderdeel van de parallelle koelarchitectuur draagt bij aan het onderscheidende ontwerp van de console.
  • De Xbox Series X-dampkamer - De dampkamer in de Xbox Series X maakt gelijkmatig verdeelde temperaturen met de kern en het geheugen mogelijk.
  • Fluisterstille ventilator - Als onderdeel van de parallelle koelarchitectuur houdt de fluisterstille ventilator de interne componenten van de Xbox Series X koel zonder je gameplay te verstoren.

Meer opslagruimte zonder compromissen

De opslaguitbreidingskaart voor Xbox Series X biedt extra opslagruimte voor games op topsnelheid en prestaties door de interne aangepaste SSD-ervaring van de console te repliceren. De 1TB-kaart wordt rechtstreeks in de achterkant van de console gestoken via de speciale poort voor opslaguitbreiding.

Games spelen nog beter

Door de revolutionaire nieuwe Xbox Velocity-architectuur zullen duizenden games op Xbox One, inclusief Xbox 360 en originele Xbox Games, prestatieverbeteringen ervaren, waaronder verbeterde opstart- en laadtijden, stabielere framesnelheden, hogere resoluties en verbeterde kwaliteit op Xbox Series X.

Games die zijn gebouwd met de Xbox Series X-ontwikkelkit zijn ontworpen om te profiteren van de unieke mogelijkheden van Xbox Series X. Ze laten ongeëvenaarde laadtijden, beelden, reactievermogen en framerates tot 120FPS zien.

"Power your dreams."

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 10/11/2020

Voor dit product is het (tijdelijk) niet mogelijk om een bestelling te plaatsen

Binnenkort beschikbaar voor pre-order
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 10/11/2020
EAN

Game Trailers