Xbox Series X

Microsoft heeft de nieuwe Xbox aangekondigd, genaamd Xbox Series X.

In 2020 komt de nieuwe console uit, die zoals verwacht de beschikking krijgt over AMD-hardware. Er komt een Zen 2-processor in, samen met een Radeon Navi-gpu met gddr6-geheugen. Er komt ondersteuning voor 120 fps en 8k-beelden. Xbox Series X zou volledig compatibel zijn met oudere Xbox-consoles en diens games. De console komt tegen de feestdagen van 2020 uit. Halo Infinite zal de release game zijn voor deze console, daarnaast is Hellblade II: Senua's Saga aangekondigd.

Pre-order nu en wees erbij vanaf Dag 1!*

Wil jij er zeker van zijn dat je vanaf day one kunt gamen op Microsofts next-gen console? Reserveer de Xbox Series X alvast bij Game Mania om op de wachtlijst te komen! De Xbox Series X kan vanaf nu gereserveerd worden in onze winkels. Hierbij is een aanbetaling van €50 verplicht. Zodra jouw pre-order en aanbetaling bij ons geregistreerd staan, sta je officieel op onze Xbox Series X-wachtlijst.

Zodra we meer informatie hebben over de hoeveelheid Xbox Series X-consoles die beschikbaar zullen zijn op de dag van release, wordt iedereen met een aanbetaalde pre-order op chronologische volgorde gecontacteerd. Mochten er verschillende edities, bundels of kleuren beschikbaar komen, zul je dan je voorkeur kunnen aangeven. Oftewel: hoe eerder je de Xbox Series X hebt gereserveerd, hoe sneller je aan de beurt komt, en hoe meer keuze je zal hebben tussen de (eventuele) beschikbare versies.

* Omdat het nog niet bekend is hoe groot de eerste oplage van de Xbox Series X gaat zijn, kunnen wij niet garanderen dat iedereen op de wachtlijst een exemplaar op dag van release kan ophalen. Uiteraard houden we jou zo goed mogelijk op de hoogte over de status van jouw reservering. Daarom vragen we om je e-mailadres en telefoonnummer achter te laten bij het plaatsen van je reservering in de winkel.

Momenteel is het niet mogelijk om de Xbox Series X via de webshop te reserveren.

"Power your dreams."

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 2020/Q4

Prijs nog onbekend

Niet meer beschikbaar

Bestellen voor winkelafhaling momenteel niet mogelijk Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling voor winkelafhaling te plaatsen. Het is wel mogelijk een bestelling voor thuislevering te plaatsen
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2020/Q4
EAN

Game Trailers