Xbox One S 2TB Limited Edition - Gears of War 4

Deze set bevat:
- Limited Edition Xbox One S 2 TB console
- Limited Edition Crimson Omen Wireless Controller
- Vertical Stand om je console rechtop te plaatsen
- Benodigde kabels
- Gears of War 4 Ultimate Edition ( via downloadcode
- Gears of War Collection (Digitale Xbox 360 versies van Gears of War 1 tot en met 4 & Judgment; speelbaar op Xbox One)*

*Om de Gears of War Collection te verkrijgen moet je Gears of War 4 op Xbox Live spelen voor 31 december 2016 en moet je 17 jaar of ouder zijn. Binnen een maand krijg je dan je DLC-codes voor de games doorgestuurd via Xbox Live.

Xbox One S

De Xbox One S is 40% kleiner dan zijn voorganger en bevat in tegenstelling tot de klassieke Xbox One een een interne voeding. Tevens ondersteunt de Xbox One S 4K resoluties en High Dynamic Range voor videocontent. Stream 4K content via Netflix of andere streamingdiensten en bekijk Ultra HD Blu-Ray filmen in de beste kwaliteit.

IR Blaster

Via de ingebouwde IR blaster kan je Xbox One S andere apparaten aanschakelen, zoals je televisie, home cinemasysteem en set-top box. Zo hoef je niet meer naar de verschillende afstandsbediening zoeken als je wil gamen of een film wil zien.

Nieuwe controller

De nieuwe Xbox One Wireless Controller die meegeleverd wordt, heeft een gelikt en gestroomlijnd design en heeft een bereik dat tot twee maal verder reikt dan de originele Xbox One Wireless Controller. Dankzij de textuur op de grips ligt de controller nog beter in je handen en met de geïntegreerde bluetooth technologie kan je de controller ook gebruiken Windows 10 PC's (met bluetooth dongle of ingebouwde bluetooth), tablets en smartphones.

--------------------------------------

Gears of War 4 Ultimate Edition

De Ultimate Edition bevat:
- Gears of War 4 game
- Gears of War 4 Season Pass
      - Vintage VIP Pack
      - Permanente toegang tot 24 extra mappen
      - Exclusieve Developer Playlist met vroegtijdige toegang tot nieuwe mappen en modes
      - Zes Gear Packs (ontgrendelen personage- en wapenskins, emblemen, uitrusting en boosts)

Een nieuw saga begint voor één van de meest geprezen gamefranchises in de geschiedenis. Nadat ze ternauwernood zijn ontsnapt aan een aanval op hun dorp moeten JD Fenix en zijn vrienden Kait en Del op zoek naar hun geliefden en stuiten ze op een monsterlijke, nieuwe vijand. 

Gears of War 4 brengt de sinistere toon en intensiteit van de originele Gears terug en bevat een split-screen en online co-opmodus, de nieuwe generatie van de vijf-speler multiplayer favoriet, Horde mode, en 60-frames per seconde Versus multiplayer. Adembenemende visuals aangestuurd door Unreal Engine 4 maken het compleet. 

Niet meer beschikbaar

Bestellen voor winkelafhaling momenteel niet mogelijk Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling voor winkelafhaling te plaatsen. Het is wel mogelijk een bestelling voor thuislevering te plaatsen
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 6/10/2016
EAN 889842110791

Game Trailers