PlayStation 5

Informatie over pre-orders

Het is niet mogelijk om via onze webshop een pre-order te plaatsen.

Heb jij reeds een pre-order geplaatst op de PlayStation 5? Dan neemt de winkel waar jij dit deed vanaf 17 september zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om de status van je pre-order te bespreken. Wij nemen in chronologische volgorde contact op met al onze PS5 pre-order klanten geplaatst tot en met 16 september 2020. Naargelang de datum waarop jij je pre-order plaatste kan het tot 10 dagen duren alvorens je winkel telefonisch contact met je opneemt.

Had jij vóór 17 september 2020 nog geen pre-order geplaatst op de PlayStation 5? Ga dan langs in jouw Game Mania store om een pre-order te plaatsen en kom chronologisch op de PS5 wachtlijst te staan. Bij het plaatsen van een nieuwe pre-order is een aanbetaling van € 50 verplicht.

Welkom in een nieuwe wereld van realistisch gamen

Ontdek een diepere game-ervaring op PS5™ met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audiotechnologie.

Voel meer met haptische feedback

Geniet van haptische feedback via de draadloze DualSense™-controller in geselecteerde PS5-games en ervaar de effecten en impact van je acties in de game met je zintuigen.

Voel de weerstand met adaptieve triggers

Maak gebruik van meeslepende adaptieve triggers met dynamische weerstandsniveaus die de fysieke impact van in-game activiteiten in geselecteerde PS5-games simuleren.

Kijk met geluid dankzij 3D-audio

Duik in muzikale panorama's waar het voelt alsof het geluid uit elke richting komt. Met Tempest 3D AudioTech in ondersteunde games komt je omgeving echt tot leven via je hoofdtelefoon of de luidsprekers van je tv.

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren.

Informeer bij jouw Game Mania-winkel.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 19/11/2020
EAN 711719395300