- PlayStation 3 (nieuw model)
- 500 GB HDD
- DualShock controller
- AC, AV en USB kabel
- The Last of Us game
- 30 dagen PlayStation Plus

PlayStation 3

Ontdek een nieuw PlayStation 3 model met een nieuw en afgeslankt design. Dit model is 25% lichter dan het 'Slim' model en in vergelijking met het originele model is het gewicht zelfs gehalveerd. Deze PS3 is voorzien van een sliding disk cover en beschikt nog steeds over het karakteristieke gebogen design. Het nieuwe PS3-systeem is verkrijgbaar in twee versies, eentje met een opslagcapaciteit van 500 GB en een goedkopere variant met een opslagcapaciteit van 12 GB. Dit model van de nieuwe PlayStation 3 is uitgerust met een 500 GB harde schijf waardoor je zonder zorgen games kan installeren en PSN-games kan downloaden.

Hetzelfde hart

De nieuwe PS3 blijft de aller-modernste kenmerken en functies van de huidige modellen bieden, zoals het spelen van HD Blu-ray films (BD), games en het downloaden van verschillende content en diensten via het PlayStation Network. Bovendien is je registratie en gebruik van de onlinediensten volledig gratis! Onder deze gratis applicaties vinden we PlayStation Home, een baanbrekende 3D social gaming community en Life met PlayStation dat gebruikers verschillende soorten nieuws en informatie biedt door de PS3 met het netwerk te verbinden.

Nieuwe functies

Firmware 3.0 is de nieuwe standaard voor elke PS3. Deze systeemsoftware krijgt verschillende nieuwe gebruiksvriendelijke functies zoals het 'Wat is nieuw'-scherm, waar gebruikers snel de nieuwste items kunnen bekijken die beschikbaar zijn in de PlayStation Store. Ook zijn recentelijk gespeelde games direct zichtbaar op de XMB (XrossMediaBar). De PS3 blijft continu in ontwikkeling door software-updates. De Bravia Sync functie laat je toe om het menu op je PS3 met de afstandsbediening van hun televisie bedienen. De system standby zorgt ervoor dat je PS3 automatisch samen met je Bravia televisie wordt uitgeschakeld.

--------------------------

The Last of Us

Bekroond ontwikkelaar Naughty Dog (bekend van de Uncharted- en Jak & Daxter-reeks) brengt een spiksplinternieuwe kaskraker op PlayStation 3 uit. De norse Joel en het moedige tienermeisje Ellie moeten de handen ineen slaan om de reis door de VS heelhuids af te leggen. Onderweg verkennen ze verlaten steden die één zijn geworden met de natuur, en ontdekken ze een bevolking die is uitgedund door een moderne plaag. Overlevenden die elkaar uitmoorden voor eten is alledaags geworden. Kunnen jullie deze wereld samen overleven?

- Reis door de overblijfselen van een eens zo machtig Amerika, 20 jaar nadat een nieuwe plaag het grootste deel van de bevolking heeft omgevormd tot hersenloze geïnfecteerden.
- Speel als Joel, een overlever van de ramp, en vorm een onwaarschijnlijk duo met Ellie, die nooit de wereld voor de ramp heeft gekend.
- Wissel stealth met brute actie om te overleven in deze medogenloze wereld.
- Multiplayer voor 8 spelers waarin je goed moet samenwerken.
- Van de ontwikkelaars van de Uncharted reeks.

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis afhalen in één van onze winkels of thuislevering voor €1,98
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 12/6/2013
EAN 711719296959