MSI GL73 9SE-229BE - 17 Inch Gaming Laptop - AZERTY

De grafische kaart van de GL73 9SE-229BE is een NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 tegenover GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 voor het GL73 9SD-283BE model.

Voor de mainstream gamer heeft MSI ook een laptop serie ontwikkeld; de GL-notebooks. De GL73 biedt de nieuwste hardware voor een gamer die op zoek is naar zijn eerste Gaming laptop, of voor de gamer die op zoek is naar een sterke laptop met een kleiner prijskaartje. Deze gaming notebook beschikt nog steeds over de nieuwe RTX videokaarten, en de laatste generatie Intel Processoren. Stop dit in een 17,3” formaat, en je hebt de GL73.

Realistische Gameplay

Ervaar realistische gameplay als nooit tevoren met de NVIDIA GeForce RTX series grafische kaarten. Met real-time ray tracing en AI-geoptimaliseerde gaming graphics, bereiken de NVIDIA® GeForce RTX™ grafische kaarten een nieuw niveau in laptop gaming. Dit model is beschikbaar met een RTX™ 2060 grafische kaart. Deze krachtige kaarten bieden een realistischere ervaring en soepelere graphics dan ooit. Naast deze performance boost, gaat de nieuwe GeForce RTX™ verder dan de traditionele rendering-technologie om in-game lichteffecten en weerspiegelingen realistisch weer te geven. Om deze nieuwe grafische kaarten tot hun volle potentie te kunnen gebruiken heeft MSI zijn Cooler Boost technologie doorontwikkeld en verbeterd, waardoor de temperatuur van de grafische kaart onder controle blijft. Daarnaast is de GS65 ook nog beschikbaar met de allernieuwste Nvidia GeForce GTX kaart, de GTX 1660 Ti. Deze videokaart biedt de beste grafische beleving, zonder de ray tracing techniek van RTX.

Full HD 120Hz scherm

Dit model beschikt over een snel Full HD 120Hz scherm met slechts 3 ms responstijd0 MSI brengt als eerste een gaming laptop met een 120Hz/3ms full-HD scherm op de markt. Met deze combinatie van refreshrate van 120Hz en responstijd van 3ms zijn input lag en ghosting verleden tijd. Winnen zit hem in de details. Met dit scherm verlies je geen seconde!

Cooler Boost 5 

Keep it cool met Cooler Boost 5. De verbeterde koeling ontworpen voor High Power Gaming MSI’s Cooler Boost 5 technologie is voor deze generatie laptops nog verder ontwikkeld en heeft tot maar liefst 8 heatpipes gekoppeld aan twee ‘whirlwind blade’ ventilatoren. Dit unieke koelingssysteem zorgt dat de warmte het systeem op de meest efficiënte wijze verlaat. Hierdoor blijven zelfs de snelste processoren en videokaarten koel. Kortom, een uniek koelsysteem van de hoogste kwaliteit!

MSI App Player 

Haal alles uit je mobile games met de exclusieve MSI App Player. Met de exclusieve MSI App Player speel je je favoriete mobile games in full screen en met de volle kracht van je MSI-hardware. Met deze App Player heb je zelfs de mogelijkheid meerdere mobiele games tegelijk te spelen! Dat alles met volle integratie van alle MSI-features zoals effecten van het RGB-toetsenbord.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 24/8/2019
EAN 4719072635633
Merk MSI
Type Laptop
Processor Intel HM370 i7-9750H
#Prod_Spec_Kloksneheid# 2,66Ghz
Werkgeheugen 16GB
Opslaggeheugen SSD + HDD
Opslagcapaciteit SSD 256GB (M.2 PCIe SSD)
Opslagcapaciteit HDD 1TB (SATA HDD 5400 rpm)
Videokaart NVIDIA RTX 2060 6GB GDDR6
Schermgrootte 17,3 Inch
Optisch Station Nee
Besturingssysteem Windows 10
Toetsenbord AZERTY
Bluetooth Ja
WIFI 802.11ac Wi-Fi 5
Webcam HD Webcam
Bijgeleverde Software MSI System Control Manager