Yu-Gi-Oh! Trading Card Game - Mystic Fighters Booster

De herfst is de perfecte tijd van het jaar om nieuwe decks te bouwen, en Mystic Fighters brengt drie nieuwe strategieën met zich mee die elk duel interessant zullen maken.

Een Mystic Fighters boosterpack bestaat uit 5 kaarten.

Gebruik de Matmechs om levenspunten van je tegenstander toe te voegen, te delen en af te trekken tot nul. Net als een nieuw Cyberse thema voor de rekenvaardige duelist om ook kaarten uit je tegenstander zijn hand, of speelveld te verwijderen. Gebruik Xyz Monsters die terwijl kaarten aan je eigen hand toevoegen. Verdubbel je ATK en damage van je Synchro Monsters of halveer deze van je tegenstander. Met deze Cyberse-Type en Xyz Monsters in je Extra Deck kan je gemakkelijk de Firewall Dragon Darkfluid van Chaos Impact oproepen met 8000 ATK.

Dragonmaids brengen met een glimlach verwoesting op het speelveld. Koken, poetsen en de vijandelijke monsters tot as verbranden is een fluitje van een cent voor de shapeshiftende Dragonmaids. Sterk teamwerk en Draconische krachten zijn de geheimen van hun succes.

Maak je klaar om de Generaider bazen te verslaan. Je mag zeker zijn dat je tocht ten einde is wanneer de zes level 9 Generaider Boss monsters in je weg staan. Deze woestelingen van hoge level met zes verschillende eigenschappen en types zorgen voor een unieke nieuwe strategie met flexibele Quick Effects. Deze monsters kunnen samen in een Generaider Boss Deck gespeeld worden, samen met kaarten als World Legacy Monstrosity van Dark Neostorm. Of je kan een van hen in hun eigen deck spelen, met monsters van hetzelfde type.

De volledige Mystic Fighters is een volledige foil set, bestaande uit 60 kaarten:

  • 40 Super Rares
  • 20 Secret Rares

Levertermijn 1-3 werkdagen

Bestellen voor winkelafhaling momenteel niet mogelijk Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling voor winkelafhaling te plaatsen. Het is wel mogelijk een bestelling voor thuislevering te plaatsen
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 4012927744000