Win een Project Scarlett op de releasedatum!

"Wij geloven dat een console bedoeld is voor maar één ding: gamen." Met deze grote woorden introduceerde Xbox-baas Phil Spencer de volgende generatie van Xbox. De nieuwe console heeft nog de codenaam Project Scarlett en we weten nog niet hoe hij eruit ziet, maar we kregen wel alvast wat sappige details te horen!. Eén ding mag zeker zijn: de PlayStation 5 is zeker niet de enige next-gen console die er qua power flink op vooruit gaat! We bespreken alle info die we hebben voor je in onderstaande video:

Wil jij de nieuwe Project Scarlett alvast winnen?

Ben je enthousiast geworden over Project Scarlett en kun je niet wachten tot de volgende generatie van Xbox begint? Je kunt deze krachtpatser nu al winnen! Vul simpelweg het formulier hieronder in en je maakt kans om Project Scarlett op de releasedatum al te mogen ontvangen - helemaal gratis!

De wedstrijd is afgelopen! Van harte gefeliciteerd aan Emely Leers, zij heeft de Xbox Scarlett gewonnen! Bedankt aan iedereen voor jullie deelname!

Wedstrijdreglement

Het onderstaand reglement is van toepassing op de Project Scarlett-wedstrijd van Game Mania.

  • Artikel 1: De Organisator - De Wedstrijd wordt georganiseerd door Game Mania (hierna te noemen: de Organisator).
  • Artikel 2: Voorwaarden - De deelname aan deze wedstrijd staat open voor personen die in België en Nederland wonen. De persoonlijke gegevens van de Deelnemers zullen worden bewaard en worden elektronisch verwerkt in overeenstemming met de Europese voorschriften voor de bescherming van de privacy met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens. U heeft altijd het recht om de door u verstrekte informatie in te kijken, te verbeteren of aan te passen. Daartoe stuurt u een schriftelijk verzoek naar het bovengenoemde adres.
  • Artikel 3: Looptijd van de Wedstrijd - Begin van de Wedstrijd: 11-6‐2019. Einde van de Wedstrijd: 30‐09‐2019 18:00. De winnaar wordt uiterlijk op 15-10-2019 op de hoogte gebracht.
  • Artikel 4: Deelname - Om te kunnen deelnemen aan de Wedstrijd moet de Deelnemer via het formulier antwoord geven op de schikkingsvraag. Enkel bij het invullen van correcte gegevens is deelname geldig.
  • Artikel 5: De prijs - De winnaar krijgt als prijs een Xbox Scarlett-console wanneer deze uitkomt. De prijs kan niet worden vervangen door een geldbedrag of willekeurig welke andere compensatie. De Organisator kan, indien hij daar buiten zijn wil om door omstandigheden toe gedwongen is, elke prijs door een vergelijkbare en gelijkwaardige prijs vervangen.
  • Artikel 6: De Winnaar - De winnaar wordt op basis van de schikkingsvraag gekozen. Bij vermoeden van fraude, behoudt Game Mania zich het recht een deelname ongeldig te verklaren.
  • Artikel 7: Wetgeving - De algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de Belgische wetgeving, en worden geïnterpreteerd en uitgevoerd conform het Belgisch recht. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of verband houden met deze wedstrijd, en welke niet in der minne kunnen opgelost worden, zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.
  •