Vul je wenslijst in en win een PS4 Pro 500 Million Limited Edition en drie games naar keuze!

Update: De gelukkige winnaar is bekend en is gecontacteerd! Bedankt voor jullie deelname!

Er zijn heel wat nieuwe games in aantocht, en waarop kun je die beter spelen dan op de PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition console! Wil jij die winnen, samen met drie games naar keuze? Volg dan deze stappen:

 • Selecteer minimaal drie games en plaats deze op jouw wishlist. Natuurlijk mogen dit er ook meer dan drie zijn!
 • Uiterlijk 7 maart zal Game Mania willekeurig één winnaar selecteren. Deze winnaar ontvangt gratis een PlayStation 4 Pro 2TB 500 Million Limited Edition console en drie games naar keuze* vanuit zijn of haar wishlist!

De wedstrijd loopt t/m 28 februari 2019. De winnaar zal via e-mail worden gecontacteerd en op deze pagina worden bekendgemaakt.

* Waarde per game maximaal € 64.98. Ook geldig voor pre-order games.

Hoe gebruik je de wishlist?

 1. Log in of creëer een account.
 2. Zoek jouw favoriete game op en klik op de knop "Voeg toe aan wishlist".
 3. Ga naar jouw profiel om jouw wishlist te beheren.

Door gebruik te maken van de wishlist brengen wij je via e-mail direct op de hoogte wanneer een game uit jouw wishlist in prijs daalt of wanneer een game USED wordt binnengebracht in één van jouw favoriete winkels!

Wedstrijdreglement

Het onderstaand reglement is van toepassing op de Wishlist wedstrijd voor een PS4 Pro 2TB 500 Million Limited Edition van Game Mania.

 • Artikel 1: De Organisator - De Wedstrijd wordt georganiseerd door Game Mania (hierna te noemen: de Organisator).
 • Artikel 2: Voorwaarden - De deelname aan deze wedstrijd staat open voor personen die in België en Nederland wonen. De persoonlijke gegevens van de Deelnemers zullen worden bewaard en worden elektronisch verwerkt in overeenstemming met de Europese voorschriften voor de bescherming van de privacy met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens. U heeft altijd het recht om de door u verstrekte informatie in te kijken, te verbeteren of aan te passen. Daartoe stuurt u een schriftelijk verzoek naar het bovengenoemde adres.
 • Artikel 3: Looptijd van de Wedstrijd - Begin van de Wedstrijd: 4-2‐2019. Einde van de Wedstrijd: 28‐2‐2019 23:59. De prijs wordt uiterlijk op 7-3-2019 aan de winnaar meegedeeld.
 • Artikel 4: Deelname - Om te kunnen deelnemen aan de Wedstrijd moet de Deelnemer voor 1 maart 2019 ten minste drie verschillende games op zijn of haar wishlist geplaatst hebben. Het aantal deelnemers is onbeperkt. Deelnemers kunnen slechts 1x deelnemen met hetzelfde e-mailadres en woonadres. Een deelnemer kan ook slechts eenmalig winnaar zijn.
 • Artikel 5: De prijs - De winnaar krijgt als prijs een PS4 Pro 2TB 500 Million Limited Edition en drie games naar keuze met een maximumwaarde van €64,98 per stuk. De prijs kan niet worden vervangen door een geldbedrag of willekeurig welke andere compensatie. De Organisator kan, indien hij daar buiten zijn wil om door omstandigheden toe gedwongen is, elke prijs door een vergelijkbare en gelijkwaardige prijs vervangen.
 • Artikel 6: De Winnaar - De winnaar wordt willekeurig getrokken. Bij vermoeden van fraude, behoudt Game Mania zich het recht een deelname ongeldig te verklaren.
 • Artikel 7: Wetgeving - De algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de Belgische wetgeving, en worden geïnterpreteerd en uitgevoerd conform het Belgisch recht. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of verband houden met deze wedstrijd, en welke niet in der minne kunnen opgelost worden, zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.
 •