Win een exclusieve Warhammer Chaosbane PlayStation 4 Pro console!

Struin door de oude wereld in een universum van heldhaftige fantasy met miljoenen fans, alleen of samen, en vecht tegen honderden wezens om de ziel van Magnus te redden in Warhammer: Chaosbane! Geïnspireerd door de klassiekers uit het genre zoals Diablo 3 en Grim Dawn, onderscheidt de game zich van de traditionele hack ‘n slashes door een intense game-ervaring te bieden, dynamische gameplaymechanismen en heel veel aanpassingsopties plus een hoge herspeelbaarheid. Voor fans van Diablo en Warhammer is dit een game die je niet mág missen!

Warhammer Chaosbane PS4 Pro Warhammer Chaosbane PS4 Pro

Als kers op de taart mogen wij bovenstaande zeer speciale PlayStation 4 Pro console in Warhammer Chaosbane thema weggeven! Van deze super limited edition console zijn er maar twee in Nederland en achttien in de wereld. Wil jij dit ultieme collector's edition bemachtigen? Ga dan naar onze Facebook-pagina en laat weten wat jouw battle-strategie is, en je maakt automatisch kans!

De wedstrijd loopt tot en met 11 juni. Veel succes!

Kun je niet wachten tot je de allereerste hack 'n slash game in het Warhammer-universum kunt spelen? Dan hebben we goed nieuws, want Warhammer: Chaosbane is nu beschikbaar voor PS4 en Xbox One!

Warhammer Chaosbane - PS4 Warhammer Chaosbane - Xbox One

Afbeeldingen