Releasedatum Animal Crossing: New Horizons & DOOM Eternal

Belangrijke informatie over de release

UPDATE 18 MAART: In verband met de aangescherpte maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad zijn wij genoodzaakt de winkels in België vanaf woensdag tot nader order te sluiten.

  • Indien je Animal Crossing of DOOM Eternal (standaard editie) in onze winkel hebt besteld:
    Het is niet mogelijk om jouw pre-order op te halen. We adviseren je om de game te bestellen via de webshop zodat je deze de volgende dag thuisgeleverd krijgt. Indien je recht had op een pre-order goodie, zal je deze later kunnen ophalen in de winkel.  Aanbetalingen op de game gaan uiteraard niet verloren. Deze kunnen worden omgezet naar een andere pre-order of worden terugbetaald bij een volgende winkelbezoek.
  • Indien je de Nintendo Switch Animal Crossing-editie hebt besteld:
    Het is niet mogelijk om de console in de winkel op te halen. Wij bewaren deze zodat je deze op een later moment kan ophalen. Wil je deze annuleren? Eventuele voorschoten worden uiteraard terugbetaald. We begrijpen dat dit consequenties heeft voor het overzetten van je savefile van Animal Crossing. Het is nog steeds mogelijk om gebruik te maken van de hardware inruilactie zodra de winkels weer geopend zijn.
  • Indien je DOOM Eternal (speciale edities) in onze winkel hebt besteld:
    Het is niet mogelijk om jouw pre-order op te halen. We adviseren je om de game (standaard editie) te bestellen via de webshop zodat je deze de volgende dag thuis geleverd krijgt. Wij bewaren jouw Deluxe Edition of Collector's Edition zodat deze later in de winkel kan worden omgeruild. Indien je recht had op een pre-order goodie, zal je deze later kunnen ophalen in de winkel. Aanbetalingen op de game gaan uiteraard niet verloren. Deze kunnen worden omgezet naar een andere pre-order of worden terugbetaald bij een volgende winkelbezoek.
  • Informatie over pre-orders van games die in de nabije toekomst uitkomen, worden op een later moment bekendgemaakt.

Deze beslissing werd niet licht genomen. We hopen op jullie begrip onder deze moeilijke omstandigheden. Antwoorden op veelgestelde vragen zijn hier te vinden.

💚


 

Vanwege de sluiting van onze fysieke shops in verband met Covid-19 (coronavirus), vanaf donderdag 19 maart, hebben wij beslist om de verkoop van zowel Animal Crossing: New Horizons als DOOM Eternal vanaf morgen, woensdag 18 maart, van start te laten gaan.

Alle klanten die een pre-order op Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal in de winkel hebben geplaatst ontvangen een sms-bericht met daarin informatie over hoe laat je je game(s) in je Game Mania-winkel kan komen ophalen. Dit geldt ook voor de Animal Crossing Nintendo Switch-console.

Klanten met een pre-order die willen deelnemen aan de software inruilactie van Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal kan morgen met zijn of haar games in onze winkels terecht. De inruilactie op de Animal Crossing Nintendo Switch-console is helaas geannuleerd om de tijdsduur dat elke afzonderlijke klant in de winkel staat te beperken.

Woensdagavond blijven al onze winkels uitzonderlijk open tot 19.00u.

Woensdag verwachten we een erg drukke dag in onze winkels. We vragen jullie met aandrang om zorg te dragen voor jezelf en onze collega’s in de winkels. Hou dus voldoende afstand van elkaar en gebruik zoveel mogelijk elektronische betaalmiddelen. Keep calm and game on!

Alle klanten die een pre-order via de webshop geplaatst hebben zullen hun exemplaar van Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal op woensdag of ten laatste donderdag via thuislevering ontvangen.

Heb je momenteel nog geen pre-order op Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal en je wil deze topgames alsnog spelen? Plaats dan een pre-order via onze webshop en wij zullen je bestelling zo snel mogelijk aan huis leveren. Bovendien hoef je voor elke bestelling vanaf €20 geen verzendkosten te betalen.

💛 Stay safe and keep on gaming! 💚

- Het Game Mania-team

Doom slayer Isabelle Game Mania