Kijk LIVE mee naar de Ubisoft E3-persconferentie bij Game Mania Antwerpen

We maken er een feestje van!

E3 komt er weer aan! Het coolste gamenieuws krijgen we zoals altijd te zien tijdens de verschillende persconferenties. De persconferentie van Ubisoft belooft dit jaar ook weer heel wat verrassingen in petto te hebben. Welke dat zijn kan je live ontdekken, samen met andere Ubisoft-fans bij Game Mania Antwerpen tijdens onze E3 Viewing Party!

Er is gratis drank & snacks, we zenden de persconferentie live uit op het grote scherm en je kan de hele avond ook gamen met andere gasten op onze Gameboxx-units. We voorzien ook gratis goodies voor alle bezoekers! Oftewel, het wordt gegarandeerd een geslaagde avond!

Wat kunnen we allemaal verwachten bij Ubisofts persconferentie? Waarschijnlijk nieuwe beelden van Ghost Recon: Breakpoint en mogelijk ook nieuwe indrukken van Beyond Good & Evil 2, een nieuwe Just Dance, de toekomst van Assassin's Creed en wie weet wat voor verrassingen ze nog meer in petto hebben!

WANNEER:

Jij en je vrienden zijn welkom op maandag 10 juni vanaf 21:00 uur! De persconferentie begint om 22:00 uur en zal waarschijnlijk een uur tot anderhalf uur duren. Verwacht maar dat het feestje rond middernacht is afgelopen.

WAAR:

Je bent van harte welkom in onze concept store in Antwerpen!

Game Mania Antwerpen
Kammenstraat 70
2000 Antwerpen
België

Voor meer info, check het Facebook-evenement!

Volg E3 bij Game Mania!

Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd! Alle persconferenties zijn via Game Mania te bekijken en we houden je op de hoogte van al het nieuws en hoogtepunten via onze social media, nieuwsbrief en de website. Uiteraard zijn wij ook dit jaar aanwezig in LA en kun je onze E3-avonturen volgen via onze Instagram. Houd dus zeker onze website en kanalen in de gaten om niks te missen!