Een duik in de actievolle open wereld van The Division 2!

Wij kregen de kans om hands-on te gaan met de game

Zeven maanden zijn verstreken sinds een dodelijk virus New York City en de rest van de wereld trof. De bevolking is verwoest. Toen het virus toesloeg werd de Division, een eenheid van burgeragenten in ruste, ingezet als laatste verdedigingslinie. Als agent van de Division vormen jij en je team de laatste hoop om na de wereldwijde ineenstorting het verval van de samenleving te stoppen. In een hands-on sessie mochten wij alvast aan de slag gaan in de gigantische wereld, voelden we de RPG-systemen aan de tand en kwamen we terecht in actievolle situaties.

Benieuwd hoe ons avontuur er aan toe ging? Bekijk de opgenomen beelden hieronder!


preorder

Pre-order nu!


Pre-order nu voor PlayStation 4 of Xbox One en krijg een gratis upgrade naar de Washington D.C.-editie met een premium slipcover case, kaart en litografisch boek! Pre-order nog snel om mee te doen aan de Private Beta die plaatsvindt tussen 7 en 12 februari. Iedere pre-order ontvangt ook nog eens een gratis Tommy de Teddybear knuffelbeer (een échte en een digitale!) en toegang tot het Capitol Defender DLC Pakket.
PlayStation 4
Washington D.C. Edition
Xbox One
Washington D.C. Edition
PC
Standaard Editie

Wil je eerder starten? Wanneer je de Gold Edition of Dark Zone Collector's Edition bestelt, mag je de game drie dagen eerder ophalen in je Game Mania-winkel (of krijg je hem eerder thuisbezorgd). Bij de Gold Edition ontvang je tevens de Year 1 Pass plus alle bovengenoemde goodies en bij de Dark Zone Collector's Edition zit een speciale Ubicollectibles figurine van Heather Ward, de digitale soundtrack van de game, het Battleworn Secret Service Pack én alle bovenstaande goodies.

PlayStation 4
Dark Zone Collector's Edition
Xbox One
Dark Zone Collector's Edition
PlayStation 4
Dark Zone Collector's Edition
Xbox One
Dark Zone Collector's Edition