Stem op de Game Mania Game of the Year 2020 Awards

En maak kans op een game naar keuze!

Ondanks dat 2020 niet meteen het meest rooskleurige jaar was, hebben we de afgelopen twaalf maanden prachtige games zien verschijnen! Met titels als The Last of Us: Part II, Hades, Ghost of Tsushima, Ori and the Will of the Wisps, Animal Crossing: New Horizons, DOOM Eternal en ga zo maar door, hebben onze consoles overuren gedraaid. En niet te vergeten: we hebben de lancering van twee gloednieuwe consoles meegemaakt: de PlayStation 5 én de Xbox Series! Maar er kan natuurlijk maar één echte winnaar zijn: de game die de felbegeerde titel van "Game of the Year" verdient. Jij mag voor ons bepalen welke game dat wordt!

Welke game is volgens jou de Game of the Year 2020?

Stem via onderstaand formulier door drie, twee en één punt toe te wijzen aan jouw favoriete titels van dit jaar en wij zullen op 18 januari bekendmaken welke game er volgens jullie gekroond mag worden tot game van het jaar! Onder alle stemmen verloten we ook nog eens een gratis game naar keuze, dus vergeet zeker niet te stemmen!

Je kan tot en met 17 januari 2021 je stem uitbrengen.

Enkele spelregels:

  • Je moet je punten steeds aan een unieke game geven
  • Je mag zelf een titel toevoegen als jouw gekozen game niet in de lijst staat, maar let op dat de game in 2020 is uitgekomen!
  • Je mag niet meerdere keren stemmen. Bij vermoeden van fraude wordt je stem niet meegeteld.

Wedstrijdreglement

Het onderstaand reglement is van toepassing op de Game of the Year 2020 wedstrijd van Game Mania.

  • Artikel 1: De Organisator - De Wedstrijd wordt georganiseerd door Game Mania (hierna te noemen: de Organisator).
  • Artikel 2: Voorwaarden - De deelname aan deze wedstrijd staat open voor personen die in België en Nederland wonen. De persoonlijke gegevens van de Deelnemers zullen worden bewaard en worden elektronisch verwerkt in overeenstemming met de Europese voorschriften voor de bescherming van de privacy met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens. U heeft altijd het recht om de door u verstrekte informatie in te kijken, te verbeteren of aan te passen. Daartoe stuurt u een schriftelijk verzoek naar het bovengenoemde adres.
  • Artikel 3: Looptijd van de Wedstrijd - Begin van de Wedstrijd: 6-1‐2021. Einde van de Wedstrijd: 17‐01‐2021 23:59. De prijs wordt uiterlijk op 22-01-2021 aan de winnaar meegedeeld.
  • Artikel 4: Deelname - Om te kunnen deelnemen aan de Wedstrijd moet de Deelnemer via het formulier stemmen op zijn of haar Game of the Year. Enkel bij het invullen van correcte gegevens is deelname geldig.
  • Artikel 5: De prijs - De winnaar krijgt als prijs één game naar keuze met een maximumwaarde van €64,98. De prijs kan niet worden vervangen door een geldbedrag of willekeurig welke andere compensatie. De Organisator kan, indien hij daar buiten zijn wil om door omstandigheden toe gedwongen is, elke prijs door een vergelijkbare en gelijkwaardige prijs vervangen.
  • Artikel 6: De Winnaar - De winnaar wordt getrokken aan de hand van de schiftingsvraag. Bij vermoeden van fraude, behoudt Game Mania zich het recht een deelname ongeldig te verklaren.
  • Artikel 7: Wetgeving - De algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de Belgische wetgeving, en worden geïnterpreteerd en uitgevoerd conform het Belgisch recht. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of verband houden met deze wedstrijd, en welke niet in der minne kunnen opgelost worden, zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.