De finalisten zijn bekend! Stem nu voor de beste Belgische game

En maak kans op duo tickets voor 1UP Conference!

In samenwerking met The Belgian Game Awards roepen we je op om te stemmen en zo te bepalen welke Belgische game de Audience Award in ontvangst mag nemen! Jullie hebben eerder deze maand al gestemd op alle genomineerden en daaruit zijn nu vier finalisten naar voren gekomen. Om de absolute winnaar te bepalen, hebben we nog één keer je stem nodig. En misschien win je daarbij wel een van de vijf duotickets voor 1UP Gaming Conference!

Ze zijn misschien niet zo bekend als de grootste namen in de industrie, maar ons land kent tal van getalenteerde game developers die in 2019 wederom gezorgd hebben voor de meest prachtige, creatieve, hersenkrakende, unieke, spannende en waanzinnige games. Onderstaande vier games zijn dankzij jullie stemmen door de vorige ronde gekomen en één van deze games zal dus de Audience Award mee naar huis nemen. Ontdek ze voor jezelf en breng je stem uit!

En de finalisten zijn...

Brukel

Platform: PC
Studio: Lifelong Games

Een eerste-persoon exploratiespel dat gebaseerd is op de authentieke herinneringen van een 92-jarige grootmoeder en dat verteld is met haar eigen stem. Neem foto's van wat er overblijft van haar ouderlijke huis om de donkere, traumatische geschiedenis terug tot leven te brengen.


De Slimste Mens ter Wereld

Platform: Mobiel / Tablet
Studio: Triangle Factory / Woestijnvis / SBS

Erik Van Looy ontvangt je in zijn virtuele studio voor een rondje 3 – 6 – 9, Puzzel, Open Deur, Gallerij of Collectief geheugen. Met je verdiende seconden in het spel kan je in de finale strijden voor de felbegeerde titel van De Slimste Mens ter Wereld. Ga je in de finale frontaal in de aanval of speel je het liever tactisch en weet jij hoe en wanneer je best je seconden bewust laat zakken?

Maak je eigen avatar aan en bepaal zelf met welke outfit jij in de legendarische Slimste Mens-stoelen verschijnt. Ga je voor een net pak à la Erik Van Looy, wat extra glitter zoals Barbara Sarafian of liever een casual look zoals Jelle De Beule? Haal de Jani Kazaltzis in jezelf naar boven, spaar een volledige garderobe bij elkaar en maak indruk op je tegenstanders.


Journey For Elysium

Platform: PC, VR/AR/MR
Studio: Mantis Games

Journey For Elysium is een verhaalgestuurde VR-game geïnspireerd op Ancient Mythology. Spelers zullen de rol aannemen van een naamloze held die is overleden. Hij bevindt zich op een boot in de onderwereld gevangen tussen leven en dood. Om Elysium te bereiken en verlossing te verkrijgen, moet de mysterieuze reiziger al zijn verstand en vaardigheden gebruiken in een reeks steeds ingewikkelder wendingen en uitdagingen. Onderweg zal hij meer ontdekken over zijn verleden.


No Players Online

Platform: PC
Studio: Adam Pype, Viktor Kraus

No Players Online is een horrorspel gebaseerd op de verlaten FPS-servers van games uit de jaren 90. Het is beschreven als: "Het is in zekere zin een speelbaar essay over de gevoelens die verlaten gameservers en projecten nog steeds in ons kunnen oproepen."


Stem op de beste Belgische game van 2019 en win!

Welke van de vier finalisten verdient de Audience Award volgens jou? Breng hieronder je stem uit en maak kans op één van de 5 Duotickets voor 1UP Conference, waar de Belgian Game Awards worden uitgereikt!

Wat is 1UP Conference?

1UP Conference en Expo is een gaming-evenement dat in februari plaatsvindt in Kortrijk dat drie dagen lang in het teken van gamen en plezier staat. Gamers van alle leeftijden kunnen de nieuwste games spelen, van nieuwe spraakmakende releases tot lokaal indietalent. Bekijk live gaming op het podium, bezoek de cosplay village of dompel je onder in een VR-wereld. Of misschien wil je zelf wat geweldige merchandise scoren? Voor meer informatie, bezoek de 1UP website!


Wedstrijdreglement

Het onderstaand reglement is van toepassing op de Belgian Game Award - Audience Award wedstrijd van Game Mania.

  • Artikel 1: De Organisator - De Wedstrijd wordt georganiseerd door Game Mania (hierna te noemen: de Organisator).
  • Artikel 2: Voorwaarden - De deelname aan deze wedstrijd staat open voor personen die in België wonen. De persoonlijke gegevens van de Deelnemers zullen worden bewaard en worden elektronisch verwerkt in overeenstemming met de Europese voorschriften voor de bescherming van de privacy met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens. U heeft altijd het recht om de door u verstrekte informatie in te kijken, te verbeteren of aan te passen. Daartoe stuurt u een schriftelijk verzoek naar het bovengenoemde adres.
  • Artikel 3: Looptijd van de Wedstrijd - Begin van de Wedstrijd: 27-1‐2020. Einde van de Wedstrijd: 09‐02‐2020 23:59. De prijswinnaars worden uiterlijk op 14-02-2020 op de hoogte gesteld.
  • Artikel 4: Deelname - Om te kunnen deelnemen aan de Wedstrijd moet de Deelnemer de vragen beantwoorden via het formulier. Enkel bij het invullen van correcte gegevens is deelname geldig.
  • Artikel 5: De prijs - De winnaars krijgen als prijs één duoticket voor 1UP Conference. De prijs kan niet worden vervangen door een geldbedrag of willekeurig welke andere compensatie. De Organisator kan, indien hij daar buiten zijn wil om door omstandigheden toe gedwongen is, elke prijs door een vergelijkbare en gelijkwaardige prijs vervangen.
  • Artikel 6: De Winnaar - De winnaar wordt op basis van de schiftingsvraag getrokken. Bij vermoeden van fraude, behoudt Game Mania zich het recht een deelname ongeldig te verklaren.
  • Artikel 7: Wetgeving - De algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de Belgische wetgeving, en worden geïnterpreteerd en uitgevoerd conform het Belgisch recht. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of verband houden met deze wedstrijd, en welke niet in der minne kunnen opgelost worden, zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.