Stem en help Game Mania een character te kiezen!

Het Connectie-personage is bekend!

Bij Game Mania is gaming niet gewoon 'part of the job'. Nee, gaming zit in onze hart en nieren! Stap een van onze winkels binnen, browse de website of bezoek een van de vele events die we organiseren en de passie voor alles wat met videogames te maken heeft, is simpelweg niet te missen! Zo kun je bij ons terecht voor al je gamegerelateerde vragen, bouwen we de gezelligste feestjes, zorgen we voor de tofste pre-order goodies en zetten we de sterkste inruildeals op!

Toen dachten we: waarom beelden we al die toffe aspecten van Game Mania niet uit in de vorm van game-characters?

En dat is precies wat we gaan doen, maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Vorige week hebben jullie al gestemd op de eerste character die onze Expertise over games uitbeeldt, en dat is deze geworden!

We gaan meteen aan de slag om dit personage uit te werken, maar ondertussen is de volgende character al aan de beurt. Deze moet de liefde voor games die wij met jullie delen uitbeelden, want wij zijn all about gaming en die passie voor games heeft al zoveel moois teweeg gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende Facebook-communities waar jullie meepraten over PlayStation, Nintendo, Fortnite, Xbox, etc., maar ook aan de vele events die we organiseren, zoals de Nintendo Nights, exclusieve Preview Events zoals voor Mortal Kombat 11 en de Release Party van Borderlands 3!

Nu is het aan jullie om een character te kiezen die aantoont dat wij all about gaming zijn!

UPDATE: De stemmen zijn geteld en jullie voorkeur is luid en duidelijk! Het winnende personage is...

Aankomende vrijdag (25 oktober) mogen jullie stemmen op een volledig nieuw personage, dus houd deze pagina of onze Facebook-pagina in de gaten om niks te missen!