Speel de Switch Game en win prijzen bij Game Mania!

Maak iedere dag kans op €50 shoptegoed!

Ken jij de Switch Game al? In de razend spannende game van Switch creëer je je eigen personage, daag je jezelf en je vrienden uit en maak je kans op échte prijzen. Opgelet: uiterst verslavend!

Er zijn nu nog meer redenen om de Switch Game te spelen. Je maakt namelijk elke dag kans op een waardebon van €50 bij Game Mania! Niet in de prijzen gevallen? Dan ontvang je alsnog een troostprijs! Trek bovendien een speciale Game Mania-outfit aan in het spel en zie wat er gebeurt!

Switch Game Switch Game Switch Game

Hoe speel ik Switch?

De game bevat 3 verschillende spelmodi:

  • In “Speel & Win” kan je de dagelijkse finale meespelen. Je krijgt 60 seconden de tijd om van plaats 5 tot plaats 1 te raken. Bij elk correct antwoord stijg je een plek, bij elk foutief antwoord ga je terug naar plaats 5.
  • In “Speel met 5” kan je de game online spelen met andere spelers en/of vrienden. In deze spelmodus speel je altijd met 5 spelers. De speler die het snelste een juist antwoord kan geven, wisselt van plaatst met de speler voor hem.
  • In “Speel solo” kan je de game alleen spelen. Je krijgt 60 seconden de tijd om van plaats 5 tot plaats 1 te raken. Bij elk correct antwoord stijg je een plek, bij elk foutief antwoord ga je terug naar plaats 5.

Wat valt er te winnen?

In de “Speel & Win” modus kan je dagelijks meespelen om echte prijzen te winnen wanneer je inlogt met je VRT profiel. Elke dag kan je kans maken op een prijs van €50 bij Game Mania. Ook de verliezers worden beloond met een troostprijs!

In de andere spelmodi kan je virtuele “munten” & “XP” verdienen. Hierdoor kan je een hoger level bereiken en kan je accessoires en kleding vrijspelen of kopen voor je avatar. Zo kan je voor 200 munten een speciale Game Mania-outfit aantrekken! Misschien gebeurt er dan iets bijzonders als je wint...

Switch Game Switch Game Switch Game

Hoe kan ik spelen?

Je kan de game gratis downloaden van Google Play en de Apple App store en alle spelmodi zijn gratis te spelen!

Switch Game Switch Game

Meer weten?

Bezoek de website voor meer informatie over de Switch Game en antwoorden op veelgestelde vragen!

Afbeeldingen