PS Plus en Games with Gold games van februari

 

 

Dit zijn de PlayStation Plus en Games with Gold games voor de maand februari!  

 

Iedere maand kunnen gamers met een PlayStation Plus of Xbox Live - Games with Gold abonnement een selectie gratis games downloaden voor hun console. Ontdek hier het aanbod voor februari!

Let op, de titels voor februari zullen vanaf 7 februari in de PSN Store staan! PlayStation Plus

 

 • LittleBigPlanet 3 (PS4)

 • Not a Hero (PS4)
 • Starwhal (PS3 & PS4)
 • Anna: Extended Edition (PS3)
 • Ninja Senki DX (PS Vita & PS4)
 • TorqueL (PS Vita & PS4)

Het kroonstuk van de line-up deze maand is het derde avontuur van onofficiële PlayStation mascotte Sackboy; LittleBigPlanet 3! Ren, spring en verken alleen of samen met 3 vrienden de kleurrijke levels van Bunkum. Sackboy krijgt in dit deel hulp van nieuwe speelbare vrienden OddSockToggle en Swoop, elk met een compleet eigen speelstijl. Naast de verhaallijn keert ook de enorm uitgebreide Create Mode terug, waar spelers een immens scala mogelijkheden voorgeschoteld krijgen om zelf aan de slag te gaan met het maken van levels. Een prima begin voor de PS Plus games van februari, dus! 

In de 2D cover-based shooter Not a Hero is het jouw taak om de criminele onderwereld in een grote stad op te ruimen. Je bindt de strijd aan met criminelen en misdadigers en schiet, glijdt en duikt je weg door levels stijlvol vormgegeven in pixel-art. Ga je jouw vijanden liever te lijf met een hamer, shotgun of samoerai zwaard? Met 9 verschillende 'Not Heroes' tot je beschikking kies je zelf op welke manier je jouw taak volbrengt!  

Starwhal is een ideale game voor fans van competitieve multiplayer games als Towerfall: Ascension. In de game bestuur je een gekleurde ruimte-zwaardvis en moet je proberen jouw tegenstanders met je hoorn te doorboren. Speel met 2 tot 4 mensen samen in meer dan 25 verschillende arena's in 4 verschillende game modes! Troef je vrienden af en be the last Starwhal standing!  

Heb je Resident Evil 7 al helemaal uitgespeeld en hunker je naar meer horror? Dan kan Anna: Extended Edition de uitkomst zijn! Als je meer iets zoekt in de stijl van de klassieke Platformers uit het NES tijdperk is Ninja Senki DX de moeite waard om uit te proberen. Tenslotte is er nog de cocktail van Platformer, Action & Puzzle game TorqueL.

 

Bekijk hier welke PlayStation Plus games er voor je klaarstaan in februari! 

 

Al deze en toekomstige games zijn gratis te downloaden met een PlayStation Plus abonnement.

Nog geen abonnement? Geen probleem! 

 

 

Klik hier voor een PlayStation Plus Abonnement van 3 maanden

 

Klik hier voor een PlayStation Plus Abonnement van 12 maanden

Xbox Live - Games with Gold

 

 • Lovers in a Dangerous Spacetime (Xbox One - van 01/02/2017 t.m. 28/02/2017)
 • Project CARS (Digital Edition) (Xbox One - van 16/02/2017 t.m. 15/03/2017)
 • Monkey Island 2: Special Edition (Xbox One & Xbox 360 - van 01/02/2017 t.m. 15/02/2017)
 • Star Wars: The Force Unleashed (Xbox One & Xbox 360 - van 16/02/2017 t.m. 28/02/2017) 

 

In de co-op Space Shooter Lovers in a Dangerous Spacetime verken je alleen of met drie vrienden het heelal in je ruimteschip. Tijdens je reis zul je het schip heelhuids door moeilijk navigeerbare stukken ruimte moeten loodsen terwijl je een stroom van vijanden te lijf gaat. Aan het eind van elk level wacht dan ook nog eens een eindbaas die je skills zwaar op de proef zal stellen! De game is perfect te spelen als Single Player game, maar om volop te genieten van wat Lovers in a Dangerous Spacetime allemaal te bieden heeft zul je een paar vrienden moeten uitnodigen om te uitdagingen van deze game aan te gaan! 

Fans van Racegames kunnen deze maand aan de slag met de Racing Simulator Project CARS. De game staat bekend om zijn realisme en probeert je dan ook echt het gevoel te geven dat je achter het stuur van een échte wagen zit, in tegenstelling tot andere Arcade-style racers zoals bijvoorbeeld Burnout. Met 74 verschillende auto's om te besturen en 110 verschillende circuits om te verkennen is elke liefhebber van motorsport wel even zoet met deze titel!

De 'beruchte' piraat Guybrush Threepwood is terug in het tweede deel van de Monkey Island serie, Monkey Island 2: LeChuck's Revenge. In dit deel keert de beruchte ondode piratenkapitein LeChuck terug als zombie om Guybrush het leven zuur te maken. Alleen door het mysterie achter de mytische schat 'Big Whoop' te ontrafelen kan Guybrush voorgoed van LeChuck ontsnappen. De bekende elementen zoals de iconische humor en de slim bedachte puzzels keren terug in dit deel, en zorgen voor een sterk tweede deel in de Monkey Island saga! 

In de laatste game van februari, Star Wars: The Force Unleashed, kruip je als speler in de huid van Darth Vader's geheime leerling Starkiller en wordt je door de beruchte Sith Lord op een serie missies gestuurd om af te maken wat Emperor Palpatine begon in zijn Jedi purge. De game bouwt verder op de verhalen uit de Star Wars saga en geeft spelers als Starkiller de vrijheid om vijanden met The Force en Lightsaber te lijf te gaan.  

 

 

Dit zijn de Games with Gold van februari!

 

Elke speler met een Xbox Live - Gold lidmaatschap kan deze en toekomstige games op zijn console downloaden.  

Klik hier voor een Xbox Live - Gold Abonnement van 3 maanden 

Klik hier voor een Xbox Live - Gold Abonnement van 12 maanden

 

 

De selectie van vorige maand

 
PlayStation Plus: 

 • Day of The Tentacle Remastered. (PS4, PS Vita)

 • This War of Mine: The Little Ones (PS4)
 • Blazerush (PS3)
 • The Swindle (PS4, PS3 & PS Vita)
 • Azkend 2 (PS Vita)
 • Titan Souls (PS4, PS Vita)

Xbox Live - Games with Gold

 • World of Van Helsing: Deathtrap (Xbox One - van 01/01/2017 t.m. 31/01/2017)
 • Killer Instinct Season 2 Ultra Edition (Xbox One - van 16/01/2017 t.m. 15/02/2017)
 • The Cave (Xbox One & Xbox 360 - van 01/01/2017 t.m. 15/01/2017)
 • Rayman Origins (Xbox One & Xbox 360 - van 16/01/2017 t.m. 31/01/2017)