Zaterdag 8 april

pokemon ruildag 8 april caroussel

Pokémon trainers opgelet! Markeer zaterdag 8 april met fluo in jullie agenda want dan zorgt Game Mania voor een Pokémon ruilmiddag! Ben je benieuwd wat andere trainers te bieden hebben of ben je op zoek naar die ene specifieke kaart? Dan ben je in elke winkel welkom om 14.00 uur! Een overzicht van alle winkels kan je hier vinden.

Die dag geeft Game Mania 10% korting op alle Pokémon Trading Cards. Indien je nog niet genoeg kaarten hebt om een spel aan te gaan (om een spel te spelen heb je 60 kaarten in je deck nodig) kan je dus een kant-en-klaar deck, elite boxen of andere spullen aankopen! Elke trainer krijgt ook een gratis Collectors album om je nieuwe kaarten in op te bergen. (opgelet OP = OP).

 

Voor de nieuwere trainers onder ons hebben we een handig artikel in elkaar gestoken om je de basics uit te leggen. Ook kan je erin terugvinden wat er allemaal op een Pokémon kaart staat en hoe je de winnaar van het spel wordt! Natuurlijk kunnen gevorderde spelers of verzamelaars hun geheugen hiermee ook even opfrissen.

Zaterdag 8 april is iedereen dus om 14.00 uur welkom in zijn of haar favoriete Game Mania winkel om naar hartenlust te kunnen ruilen, praten en een leuke dag te beleven.