Dit zijn de PlayStation Plus games van september!

De PlayStation Plus-games van september zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer worden weggegeven en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichting bekend is gemaakt! Iedere maand plaatsen wij het nieuwste PlayStation Plus-aanbod. Dit is jouw PlayStation Plus-update van september!

De gratis PlayStation Plus games van september 2019:

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight

Strijk neer in de belegerde straten van Arkham City als DC's meest iconische misdaad bevechtende held in Rocksteady's neo-noir actie avontuur. Trek de legendarische mantel aan en ga op ontdekking in de metropolis van Arkham. Bevecht terwijl enkele van Batman's meest iconische vijanden, waaronder Scarecrow, Harley Quinn, Killer Croc en meer! Dus trek je mantel aan en bevrijd Arkham!

Beschikbaar vanaf dinsdag 3 september

Darksiders III

Darksiders III

Als kolkende hack-and-slash actie avontuur plaatst Darksiders III je in een duistere fantasy wereld gevuld met verschillende omgevingen, gevaarlijke vijanden, geheimen en wapens en abilities om te ontdekken. Neem de rol op van Fury, de meest onvoorspelbare en enigmatische van de Four Horseman, als ze terugkeert naar de verbrandde aarde om de Seven Deadly Sins op te jagen en vernietigen.

Beschikbaar vanaf dinsdag 3 september

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf september verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • WipEout Omega Collection
  • Sniper Elite 4

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

1 Maand PlayStation Plus 3 Maanden PlayStation Plus 12 Maanden PlayStation Plus