Dit zijn de PlayStation Plus games van november!

De PlayStation Plus-games van november zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer worden weggegeven en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichting bekend is gemaakt! Iedere maand plaatsen wij het nieuwste PlayStation Plus-aanbod. Dit is jouw PlayStation Plus-update van november!

De gratis PlayStation Plus games van november 2019:

PlayStation plus games november 2019

Nioh

Reis naar de met bloed doordrenkte Sengoku-periode en vecht om een beschermgeest uit de klauwen van een machtshongerige Sorcerer te bevrijden. Gebruik zwaarden, speren, shuriken, bogen, geweren, magie en meer en wordt een onstopbare Samurai.

Beschikbaar vanaf dinsdag 5 november

PlayStation plus games november 2019

Outlast 2

dompel jezelf onder in een wanhopige strijd om te overleven in een geïsoleerde landelijke gemeenschap terwijl je probeert je ontvoerde vrouw te redden uit de klauwen van een gestoorde cultus. Ontdek de verontrustende geheimen van de charismatische leider.

Beschikbaar vanaf dinsdag 5 november

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf 4 november verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • The Last of Us: Remastered
  • MLB: The Show 19

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

1 Maand PlayStation Plus 3 Maanden PlayStation Plus 12 Maanden PlayStation Plus