Dit zijn de PlayStation Plus games van mei!

Benieuwd naar de Games With Gold van mei? Klik hier!

De PlayStation Plus-games van mei zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Iedere maand plaatsen wij de nieuwste PlayStation Plus games van de maand. Dit zijn de PlayStation Plus games van mei 2020!

De gratis PlayStation Plus games van mei 2020:

PlayStation plus games mei 2020

Farming Simulator 19

Word een moderne boer en breid je boerderij uit op twee enorme Amerikaanse en Europese gebieden, vol uitdagende nieuwe boerderijactiviteiten, gewassen om te oogsten en dieren om te verzorgen. Rijd met 300 authentieke voertuigen van alle toonaangevende merken.

Beschikbaar vanaf 5 mei 11:00
PlayStation plus games mei 2020

Cities: Skylines Playstation 4 Edition

Bouw de stad van je dromen. Leg wegennetwerken, buslijnen en parken aan. Breng een industriële revolutie op gang of bouw een rustig dorpje aan het strand dat ideaal is voor toeristen en dat draait op groene energie. Je bouwt zoals jij wilt!

Beschikbaar vanaf 5 mei 11:00

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf 4 mei verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Uncharted 4
  • Dirt Rally 2.0

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen!

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

3 maanden

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

12 maanden

Code direct in je mailbox!