Dit zijn de PlayStation Plus games van maart!

De PlayStation Plus-games van maart zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Iedere maand plaatsen wij de nieuwste PlayStation Plus games van de maand. Dit zijn de PlayStation Plus games van maart 2020!

De gratis PlayStation Plus games van maart 2020:

PlayStation plus games maart 2020

Shadow of the Colossus

Verken gewapend met enkel een zwaard en boog op je trouwe hengst Argo het uitgebreide landschap om elke kolos op te sporen en te doden. Maar pas op! Elk reusachtig beest heeft dan wel een bepaalde zwakte, het zal niet makkelijk zijn om die te ontdekken. Een bloedstollende mix van verkenning, platformen, puzzelen en actie ligt op je te wachten...

Beschikbaar vanaf 3 maart 11:00
PlayStation plus games maart2020

Sonic Forces

Vecht mee in een razendsnelle epische strijd! Dr. Eggman heeft een groot deel van de wereld in zijn handen, met de hulp van een mysterieuze nieuwe schurk. Het is aan jou om samen met Sonic een leger te bouwen en de wereld te redden. Ervaar snelle actie als Modern Sonic en katapulteer je langs gevaarlijke platformen als Classic Sonic...

Beschikbaar vanaf 3 maart 11:00

Game trial

PlayStation plus games maart 2020

Predator: Hunting Grounds

Vorm een team met je vrienden en ga op gevaarlijke missies. Zorg dat de Predator je niet vindt... Of wordt zelf de Predator en jaag op je prooi! Gebruik wapens gemaakt door mensen of aliens in deze intense asymmetrtische multiplayer ervaring. Unlock iconische gear en skins terwijl je levelt. Team up met vrienden die op PC gamen, met een volledige cross-play ondersteuning tijdens deze Predator: Hunting Grounds Trial.

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf 2 maart verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Bioshock: The Collection
  • The Sims 4
  • Firewall Zero Hour

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen!

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

3 maanden

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

12 maanden

Code direct in je mailbox!