Dit zijn de PlayStation Plus games van juni!

De PlayStation Plus-games van juni zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer worden weggegeven en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichting bekend is gemaakt! Iedere maand plaatsen wij het nieuwste PlayStation Plus-aanbod. Dit is jouw PlayStation Plus-update van juni!

De PlayStation Plus games van juni 2019:

Playstation Plus - Borderlands: Handsome Collection

Borderlands: The Handsome Collection

Schiet, loot en ontdek de chaotische wereld van Pandora in Borderlands 2 en de maan-madness van Borderlands: The Pre-Sequel via Borderlands: The Handsome Collection. Ervaar de award winnende FPS-RPG serie, inclusief guns, guns en... GUNS, fantastische co-op gameplay en alle bonus add-on content. Borderlands biedt een leuk verhaal met legendarische humor en interessante personages!

Beschikbaar vanaf dinsdag 4 juni

Playstation Plus - Sonic Mania

Sonic Mania

Ervaar deze prachtige mix van het verleden en de toekomst in Sonic Mania. Deze 2D Sonic Mania avontuur heeft prachtige HD retro-style graphics. Meerdere speelbare personages zorgen er voor dat je explosief kan zijn zoals Sonic, zweven als Tails of Knuckles zijn brute kracht kan gebruiken. Kom terecht in gloednieuwe, maar ook klassieke zones en vecht tegen Dr. Eggman zijn robot leger.

Beschikbaar vanaf dinsdag 4 juni

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen de volgende maand verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Overcooked (PlayStation 4)
  • What Remains of Edith Finch(PlayStation 4)

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Alsof het iedere maand kerstmis is! Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

1 Maand PlayStation Plus 3 Maanden PlayStation Plus 12 Maanden PlayStation Plus