Dit zijn de PlayStation Plus games van juli!

Benieuwd naar de Games With Gold van juli? Klik hier!

De PlayStation Plus-games van juli zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Iedere maand plaatsen wij de nieuwste PlayStation Plus games van de maand. Dit zijn de PlayStation Plus games van juli 2020!

De gratis PlayStation Plus games van juli 2020:

PlayStation plus games juli 2020

NBA 2K20

2K blijft met NBA 2K20 de grenzen verleggen van wat mogelijk is in sportgames, met de allerbeste graphics & gameplay, baanbrekende speltypen en ongeëvenaarde controle en aanpassingsmogelijkheden. Met de meeslepende open wereld van de Neighborhood is NBA 2K20 een platform voor gamers om samen te komen en de toekomst van de basketbal-cultuur vorm te geven.

Beschikbaar vanaf 7 juli
PlayStation plus games juli 2020

Rise of the Tomb Raider

Lara wordt méér dan een overlever op haar eerste expeditie als grafrover naar het verraderlijke en afgelegen Siberië. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration is verbeterd voor PS4 Pro en biedt drie modi om je game-ervaring aan te passen. Met meer dan 50 uur gameplay en genomineerd voor meer dan 85 awards, is dit met recht meest uitgebreide versie van het alom geprezen avontuur.

Beschikbaar vanaf 7 juli

Bonusgame!

PlayStation plus games juli 2020

Erica

Dompel jezelf onder in een interactieve liveaction-thriller die je in het hart van het mysterie plaatst. Duik in Erica's verleden terwijl je de schokkende waarheid van haar vaders dood bij elkaar puzzelt. Ervaar de gevolgen van je acties wanneer je beïnvloedt hoe het verhaal zich ontwikkelt en baan een weg naar meerdere verschillende ontknopingen.

Beschikbaar vanaf 7 juli

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf 7 juli verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Star Wars Battlefront II
  • Call of Duty: World War II

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen!

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

3 maanden

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

12 maanden

Code direct in je mailbox!