Dit zijn de PlayStation Plus games van juli!

De PlayStation Plus-games van juli zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer worden weggegeven en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichting bekend is gemaakt! Iedere maand plaatsen wij het nieuwste PlayStation Plus-aanbod. Dit is jouw PlayStation Plus-update van juli!

De gratis PlayStation Plus games van juli 2019:

Detroit Become Human Digital Deluxe Edition PlayStation Plus

Detroit Become Human Digital Deluxe Edition

Vertel je eigen verhaal en word geconfronteerd met morele dilemma's en discutabele kwesties. In dit verhaal met vertakkingen heeft elke keuze die je maakt gevolgen. Je acties en beslissingen bepalen het lot van de androids – en misschien wel van de hele stad. Bevat ook Heavy Rain voor PS4, van dezelfde makers!

Beschikbaar vanaf dinsdag 2 juli

Horizon Chase Turbo

Horizon Chase Turbo

Horizon Chase Turbo is een racespel geïnspireerd door de grote hits uit de jaren 80 en 90, zoals Out Run, Top Gear en Rush. Het biedt het plezier van klassieke arcadegameplay zonder snelheidslimieten!

Beschikbaar vanaf dinsdag 2 juli

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen in juli verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Borderlands: The Handsome Collection
  • Sonic Mania

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

1 Maand PlayStation Plus 3 Maanden PlayStation Plus 12 Maanden PlayStation Plus