Dit zijn de PlayStation Plus games van februari 2021

Drie knallers van games!

Benieuwd naar de Games With Gold van februari? Klik hier!

De PlayStation Plus-games van februari zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Dit zijn de PlayStation Plus games van februari 2021!

Wat zijn de PlayStation Plus games van februari 2021?

Destruction AllStars

Destruction AllStars

Word de ultieme winnaar van de wereldwijde topsport Destruction AllStars - de spectaculaire sportrage voor roekeloze chauffeurs! Krijg de intense voertuiggevechten onder de knie door middel van timing, tactiek en skills en veroorzaak een gigantische hoeveelheid schade en verwoesting in kleurrijke arena's over de hele wereld.

Beschikbaar van 1 februari tot 5 april op PS5
Control: Ultimate Edition

Control: Ultimate Edition

Een corrumperende aanwezigheid is het Federale Controlebureau binnengedrongen... Alleen jij kunt het stoppen. De wereld is nu je wapen in een episch gevecht om een onheilspellende vijand te vernietigen in diepgaande en onvoorspelbare omgevingen. Insluiting is mislukt, de mensheid staat op het spel. Pak jij de controle terug?

Beschikbaar van 1 februari tot 1 maart op PS4 en PS5
Concrete Genie

Concrete Genie

Nadat Ash een magische kwast vindt die zijn schilderingen tot leven brengt, gaat hij op een ontroerende missie om zijn stad uit de duisternis te halen. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je door de straten en over de daken van Denska loopt en de stad tot leven schildert!

Beschikbaar van 1 februari tot 1 maart op PS4 en PS5

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf 1 februari verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Maneater
  • Shadow of the Tomb Raider
  • Greedfall

PlayStation Plus Collection

Als PlayStation Plus-lid kan je 20 fantastische games helemaal gratis downloaden naar de PlayStation 5 als onderdeel van de PlayStation Plus Collection. De beschikbare titels zijn: Batman: Arkham Knight, Battlefield 1, Bloodborne, Days Gone, Detroit: Become Human, Fallout 4, Final Fantasy XV, God of War, Infamous Second Son, Monster Hunter World, Mortal Kombat X, Persona 5, Ratchet and Clank, Resident Evil 7: Biohazard, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Uncharted 4: A Thief's End, Until Dawn, Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Je ontvangt Coins voor je digitale aankopen met Game Mania XP
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen!

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

3 maanden

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

12 maanden

Code direct in je mailbox!

Ruimte tekort op je schijf? Breid uit!

Met een PlayStation Plus-abonnement blijven de gratis games naar binnen stromen. Je hebt dus genoeg om te spelen, maar kan je al die games wel kwijt op je hardeschijf? Als je er genoeg van hebt om steeds games te moeten verwijderen om plaats te maken voor nieuwe games, wordt het misschien tijd voor een externe hardeschijf. Check ons aanbod en verhoog je opslagcapaciteit!

Seagate PS4 Game Drive 2TB

PS4 Game Drive 2TB

Seagate

Ruimte voor meer dan 50 games

Seagate PS4 Game Drive 2TB

PS4 Game Drive 4TB

Seagate

Ruimte voor meer dan 100 games