Dit zijn de PlayStation Plus games van februari!

De PlayStation Plus-games van februari zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gratis gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer gratis worden weggegeven en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichting bekend is gemaakt! Iedere maand plaatsen wij het nieuwste PlayStation Plus-aanbod. Dit is jouw PlayStation Plus-update van februari!

De PlayStation Plus games van februari 2019:

For Honor PlayStation Plus Februari 2019

For Honor

Laat in For Honor, een actiegame ontwikkeld door Ubisoft Montreal, een spoor van vernieling achter op het slagveld, waar je vecht voor roem en om te overleven. Duik in de woedende chaos als een Ridder, Viking of Samoerai, drie van de grootste krijgerlegendes. For Honor is een razendsnelle, meeslepende ervaring die vaardigheden mixt met een nooit eerder vertoond vechtsysteem.

Beschikbaar vanaf 5 februari

Hitman Season 1 PlayStation Plus Februari 2019

Hitman The Complete First Season

Experimenteer en geniet van de ultieme speelomgeving als Agent 47 om meestermoordenaar te worden. Reis rond de wereld naar exotische locaties en elimineer je doelwitten met alles van een katana of een sluipschuttersgeweer tot een exploderende golfbal of bedorven spaghettisaus.

Beschikbaar vanaf 5 februari

En verder...

De volgende games kun je ook vanaf 5 februari downloaden voor de PlayStation 3 en/of PlayStation Vita! Sommige games zijn zelfs ook speelbaar op PlayStation 4.

 • Divekick (PS3, PS Vita)
 • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)
 • Gunhouse (PS4, PS Vita)
 • Rogue Aces (PS4, PS Vita)

Daarnaast is het Apex Legends PlayStation Plus Play Pack gratis beschikbaar, exclusief voor PlayStation Plus-leden. In dit pakket vind je twee speciale wapencamo's met PlayStation-thema voor de Flatline en RE45, en een exclusieve personage-camo en banner voor Gibraltar en Bloodhound. Vergeet deze dus niet te downloaden!

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen de volgende maand verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

 • Steep (PlayStation 4)
 • Portal Knights (PlayStation 4)
 • Zone of the Enders HD Collection (PlayStation 3)
 • Amplitude (PlayStation 3)
 • Fallen Legion: Flames of Rebellion (PS Vita + PlayStation 3)
 • Super Mutant Alien Assault (PS Vita)

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Alsof het iedere maand kerstmis is! Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

1 Maand PlayStation Plus 3 Maanden PlayStation Plus 12 Maanden PlayStation Plus