Dit zijn de PlayStation Plus games van december!

De PlayStation Plus-games van december zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer worden weggegeven en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichting bekend is gemaakt! Iedere maand plaatsen wij het nieuwste PlayStation Plus-aanbod. Dit is jouw PlayStation Plus-update van december!

De gratis PlayStation Plus games van december 2019:

PlayStation plus games december 2019

Titanfall 2

Combineer en verover met nieuwe titans en pilots, dodelijkere wapens en een aanpassings- en voortgangssysteem boordevol features waarmee jij en je titan één onverslaanbaar en dodelijk duo vormen. Verenig en vernietig. Word één.

Beschikbaar vanaf 3 december
PlayStation plus games december 2019

Monster Energy Supercross

Voel de adrenaline van het Monster Energy Supercross Championship 2017 met Monster Energy Supercross! Race op de officiële circuits, zoals Daytona, met de echte coureurs uit de 250SX- en 450SX-klasse en doe mee aan een van de spannendste racekampioenschappen ooit!

Beschikbaar vanaf 3 december

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf 4 november verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Nioh
  • Outlast

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen!

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

3 maanden

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

12 maanden

Code direct in je mailbox!