Dit zijn de PlayStation Plus games van augustus!

De PlayStation Plus-games van augustus zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer worden weggegeven en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichting bekend is gemaakt! Iedere maand plaatsen wij het nieuwste PlayStation Plus-aanbod. Dit is jouw PlayStation Plus-update van augustus!

De gratis PlayStation Plus games van augustus 2019:

Wipeout Omega Collection PlayStation Plus

WipeOut Omega Collection

Scheur keihard door de lucht in adrenaline-gevulde races. Knipper met je ogen en je kunt al verloren hebben. Haarscherpe bochten, misselijkmakende loopings en onverwachte afdalingen testen je vaardigheden terwijl je bommen, mijnen en raketten op je tegenstanders afvuurt in een chaotisch gevecht om de eerste plaats.

Beschikbaar vanaf dinsdag 6 augustus

Sniper Elite 4

Horizon Chase Turbo

Ontdek ongeëvenaarde snipervrijheid in de grootste en meest geavanceerde Tweede Wereldoorlog-shooter die ooit is gemaakt. Bevrijd Italië uit de greep van het fascisme en beleef tactische third-persongevechten, grote keuzevrijheid en epische langeafstandsschoten in gigantische levels.

Beschikbaar vanaf dinsdag 6 augustus

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf juli verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Detroit Become Human Digital Deluxe Edition
  • Horizon Chase Turbo

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

1 Maand PlayStation Plus 3 Maanden PlayStation Plus 12 Maanden PlayStation Plus