Contests - Music - Drinks & More!

 

Op vrijdag 12 mei organiseert Game Mania samen met Comic Sans de Nintendo Night! De Comic Sans (Superhero Bar) wordt voor een avond omgevormd tot een heus Nintendo-themed paradijs. Loop verlopen (met behulp van enkele op maat gemaakte cocktails) in de wereld van Nintendo en ontmoet andere gelijkgestemde enthousiastelingen!

Even alles op een rijtje:

Waar: Comic Sans (Superhero Bar) – Klein Turkije 8 te Gent
Wanneer: Vrijdag 12 mei vanaf 19u00 tot in de vroege uurtjes
Wat moet je meebrengen? Vrienden, familie (je kat hoeft niet), je Nintendo Switch of DS als je wil meedoen met de wedstrijden en uiteraard je goede humeur! 
Wat zal je terug mee naar huis nemen? GOODIES! GOODIES EVERYWHERE!

Wat valt er die avond allemaal te beleven?

Ons doel is om de gaming community bij elkaar te brengen en er een leuke avond van te maken. Vanaf 19u00 ben je dus welkom in de Comic Sans in Gent! Er zal een live performance plaatsvinden van Mr. Lexicon, een Chiptune DJ die muziek zal maken op oude Game Boys! Daarnaast zal je ook kunnen deelnemen aan enkele serieuze en minder serieuze wedstrijden.

Het grootste toernooi dat zal plaatsvinden is dat van Mario Kart 8 Deluxe. We hebben namelijk niet zomaar voor 12 mei gekozen, die dag zal Mario Kart 8 Deluxe twee weken uit zijn, dat is genoeg tijd om te oefenen toch? ;) Hoe dit toernooi zal verlopen, staat allemaal in dit artikel. Lees het zeker even door, er staat belangrijke informatie in! 

Let op! Het aantal deelnemers is beperkt tot 64 deelnemers. Inschrijven voor het toernooi is niet verplicht, maar sterk aangeraden als je een plaatsje wilt bemachtigen. Momenteel zijn er nog maar een paar vrije plaatsen, schrijf je dus snel in via onderstaand formulier! Mocht de limiet van 64 deelnemers bereikt worden, dan word je automatisch op een reservelijst geplaatst. 

Mensen die (nog) geen Switch bezitten, niet getreurd. We organiseren namelijk ook een Mario Kart DS Retro Challenge! Hier kan je het opnemen tegen dé beste speler van Game Mania! Kan jij hem verslaan? Dan win je een Nintendo Switch!

 Mario Kart DS

Regels voor de Mario Kart DS Retro Challenge:

  • Uitdagers kunnen racen van 20:30 tot en met 22:00
  • Per sessie worden er 5 races gespeeld met minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.
  • Degene met het hoogste puntenaantal na de sessie wint. 
  • In het geval van meerdere winnaars racen de winnaars van elke sessie nog tegen elkaar in een finale van 5 races. Degene met het hoogste puntenaantal wint. 

Consoles en games worden voorzien door ons, maar je mag je eigen DS meenemen indien je Pokémon wil ruilen met andere mensen natuurlijk.

 

 Verder is Tetris ook weer helemaal terug van weggeweest! In Puyo Puyo Tetris kunnen vier mensen tegen elkaar én tegen de klok spelen. Geen echte competitie, wél een leuke prijs voor iedere winnaar. De avond kan ook niet eindigen zonder dat er enkele koeien gemolken worden, de game 1-2 Switch zal dan ook aanwezig zijn om mini-competities op te spelen! 

 1 - 2 Switch Milking 1 - 2 Switch Draw

Van al dat gamen krijg je het natuurlijk warm en wat is beter om je dorst te lessen dan custom made Nintendo cocktails? Kijk alvast uit naar enkele knotsgekke drankjes, elk met zijn eigen knipoog naar Nintendo! Geniet terwijl je danst op de tonen van de klassieke Game Boy en andere nostalgische muziek uit verscheidene Nintendo games! 

Last but not least: leden van de Nintendo Community op Facebook krijgen een extra goodie! Laat aan een van de organisatoren die avond zien dat je lid bent van de community en krijg gratis een Legend of Zelda Breath of the Wild sleutelhanger! 

Zelda BotW keychain

Nog geen lid? Geen probleem, klik hier om naar de Nintendo Community te gaan! 

 

 

Check dus zeker het event op nintendonight.be! Tot op 12 mei!