Vind de schat en win!

Bouwen. Spelen. Ontdekken. Met deze drie woorden stuurt Nintendo hun nieuwste concept, Nintendo Labo, de wereld in. Nintendo Labo is anders dan de traditionele games die je gewend bent; hier word je op speelse wijze gestimuleerd om met kartonnen bouwplaten jouw eigen Toy Con in elkaar te zetten en deze tot leven te wekken via Mini-games op de cartridge van Nintendo Labo. Een combinatie van knutselen en gaming, die op het eerste gezicht misschien vreemd lijkt, maar in feite een heel logische keuze is van Nintendo: de roots van het bedrijf liggen immers bij die van een speelgoedfabrikant.

Wat Nintendo Labo méér maakt dan een simpel bouwpakketje, is het feit dat je via de Toy Con Garage functie (beschikbaar in élk Labo-pakket) op een heel simpele manier helemaal zelf je eigen games of bouwwerken kan creëren. De mogelijkheden worden enkel beperkt door het limiet van jouw fantasie! 

We nodigen jullie vanaf 27/04 uit in een aantal van onze winkels om zelf te komen ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Wat je moet doen? Je gaat op zoek naar een schat! 

 

EDIT: 22/05: De winnaar is geselecteerd! Gefeliciteerd Chloë Sajdl! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor je prijs! 

De Nintendo Labo Treasure Hunt!

Nintendo Labo Treasure Hunt 1

Vind jij de schat? Dan win jij misschien wel 3 Nintendo Switch games!

 

Spelregels

Nintendo Labo Treasure Hunt 2

In een aantal Game Mania winkels kan je vanaf de lancering van Nintendo Labo deelnemen aan de Nintendo Labo Treasure Hunt.
In de winkel word je op pad gestuurd met een Joy Con en mag je op zoek naar de schat.

Vind je de schat? Scan je deze met je Joy Con en druk op de 'B' knop. Begint er ergens in de winkel een Nintendo Labo creatie te bewegen? Dan is het gelukt en heb jij de Treasure Hunt volbracht!

Nintendo Labo IR Camera

Zo scan je de schat eens
je deze gevonden hebt.

 

Eens je dit gedaan hebt kun je bij de kassa je gegevens achterlaten en maak je automatisch kans om 3 Nintendo Switch games naar keuze te winnen! 

In elk deelnemend filiaal geldt één deelname per persoon. Voltooi jij meerdere schattenjachten in meerdere filialen? Dan heb jij een grotere kans om te winnen! 

De Nintendo Labo Treasure Hunt loopt van 27/04 tot en met 11/05. Op 14/05 zullen wij de winnaar bekend maken op deze pagina. Happy hunting!

 

Deelnemende winkels

 

De twee verschillende Nintendo Labo pakketten zijn vanaf 27/04 bij Game Mania te krijgen. Klik op onderstaande links voor meer informatie.