Ben jij de beste Karter?

Game Mania daagt je uit voor een Mario Kart 8 Deluxe Toernooi! Ben jij de beste Mario Kart 8 speler van de Nintendo Night?  

 

Ladies and Gentlemen, start your engines!

Nog een paar dagen voordat de meest uitgebreide Mario Kart game ever uitkomt! Met een compleet vernieuwde Battle Mode, 42 racers om uit te kiezen en 30 parcours om overheen te scheuren mag Mario Kart 8 Deluxe zich met recht King of the Kartracers noemen! Wat deze game nog beter maakt, is het feit dat je vanaf nu overal en altijd je Nintendo Switch tevoorschijn kan toveren voor een potje Mario Kart! Om deze functie optimaal te benutten roepen wij iedereen met een Nintendo Switch op om 12 mei naar de Comic Sans Superhero Bar te komen om zijn of haar vaardigheden te testen in een van de eerste grootschalige Mario Kart 8 Deluxe toernooien van België!

 

Dus, hebben de parcours voor jou geen geheimen meer en ontwijk jij bananen en schilden met je ogen dicht? Neem dan je Nintendo Switch mee naar de Nintendo Night en test je vaardigheden tegen 63 andere spelers om eeuwige roem te verdienen!

 

Voortaan kun je altijd en overal je vrienden uitdagen voor een potje karten!

 

Het Toernooi

64 deelnemers zullen opgedeeld worden in acht groepen van acht mensen. In de eerste ronde zullen er vier winnaars per groep zijn, die doorgaan naar de tweede ronde waar acht mensen het opnieuw tegen elkaar zullen opnemen. Na ronde twee zullen er maar twee winnaars per groep zijn, die zich rechtstreeks plaatsen voor de grote finale!

The Road to Stardom!

 

Sign me up!

Plaatsen in het toernooi zijn beperkt tot 64 deelnemers, dus vragen we iedereen die interesse heeft zich in te schrijven via onderstaand formulier. Inschrijven is niet verplicht, maar ten zeerste aangeraden als je een gegarandeerd plaatsje in het toernooi wilt bemachtigen! 

 

 

 

Tot Slot 

De winnaar zal alles behalve met lege handen naar huis gaan! We kunnen nog niet alles zeggen, maar de winnaar zal met een goedgevuld prijzenpakket Comic Sans verlaten!

 

Adresgegevens Comic Sans:

Klein Turkije 8

9000 Gent

België