Game Mania goes FACTS!

Zaterdag 21 en zondag 22 oktober verandert de Flanders Expo weer in een Pop Culture Paradise tijdens de grootste Comic Con van België; FACTS! Zoals altijd is Game Mania natuurlijk aanwezig en kan je de vertrouwde gele goodiebags op onze stand komen halen. Dit jaar hebben we echter nog een aantal extra verrassingen voor jullie klaarstaan! Wat dan? Dat lees je in dit artikel!

 

Win een Switch

Tijdens FACTS maak je kans om een Nintendo Switch console te winnen! Klik op de afbeelding en vul het formulier in om mee te spelen!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen! De winnaar, Thomas Laisnez, is gecontacteerd!

Game Mania goes FACTS 2017! 

 

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar in jouw lokale Game Mania winkel! Klik hier om jouw dichtstbijzijnde winkel te vinden! 

 

Pre-orders en Free Loot! 

Wat zou FACTS zijn zonder Game Mania Goodiebags? Als je van plan bent om Merchandise of Goodies van jouw favoriete game of serie te scoren, dan is deze zak perfect om alles in te bewaren! Natuurlijk krijg je geen lege zak mee, maar stoppen we er een gratis Super Mario Odyssey poster in! Score! 

 Poster Super Mario Odyssey

Pre-Order en krijg meteen een gratis dubbelzijdige poster!
Dit jaar zal je alle aankomende games kunnen pre-orderen op onze stand. Bij elke pre-order die je plaatst krijg je meteen een gratis dubbelzijdige poster! Je hebt keuze uit een Assassin's Creed: Origins & GT Sport poster, of een van Star Wars Battlefront II & Call of Duty: WWII. 

Poster GameForce 2 Poster GameForce 1

Gaming Area!

Mario Kart 8 Deluxe - 4 Player Splitscreen!
Nog wat oefenrondjes rijden voordat je de competitie aangaat op de Nintendo stand? Kom dan bij ons langs voor 4-player splitscreen fun in Mario Kart 8 Deluxe! Hier gaat het er niet om wie als eerste over de finish gaat, dus rijdt en schiet je vrienden af met een Rood Schild zonder je schuldig te voelen!  

 

Super Mario Kart op de Super Nintendo Classic Mini Edition!
Ben jij meer een retrogamer en heb je toch liever de Old School Super Mario Kart? Dat komt dan goed uit! De Super Nintendo Classic Mini zal speelbaar zijn op onze stand met Super Mario Kart! Speel hier de allereerste versie van Mario Kart op een groot scherm in HD!  

 

Laat jezelf tekenen als Nintendo karakter!
Onze vrienden van Wooden Plank Studios (van die hilarische webcomics, ja!) zijn zondag 22 oktober aanwezig op onze stand om op verzoek gratis karikaturen te tekenen van jou als je favoriete Nintendo karakter. Heb je jezelf altijd al eens als Link of Mario willen zien? Kom dan op tijd langs! 

Wooden Plank StudiosWooden Plank Studios 2

 

Real life Mario Kart!  

Je hebt talloze versies van Mario Kart op verschillende consoles en handhelds, maar op onze stand op FACTS kan je in het echt Mario Karten! Pas wel op, het is moeilijker dan het lijkt!