Dit zijn de Xbox Games with Gold en Game Pass games van september!

De Games with Gold van september zijn bekend! Via het Games with Gold- en Xbox Game Pass-programma is het constant feest voor Xbox-gamers, want om de twee weken worden twee nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Live Gold-abonnementshouders en met Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden Xbox 360- en Xbox One-games! Elke maand plaatst Game Mania het nieuwste Games with Gold- en Xbox Game Pass-aanbod. Dit is jouw Xbox-update van september!

De gratis Games with Gold games van september:

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The Division

Je bent onderdeel van de autonome tactische eenheid The Division, waarvan iedereen is getraind om onafhankelijk te opereren. Je moet beschermen wat nog over is en de hoop doen herleven.

Te downloaden van 1 tot 30 september op Xbox One
The Book of Unwritten Tales 2

The Book of Unwritten Tales 2

De avonturensaga gaat verder. Ga weer samen met Wilbur, Ivo, Nate en Critter in de gevaarlijke wereld Aventasia op een klassiek wijs-en-klik-avontuur. Help ze hun lotsbestemming te vervullen.

de Blob 2

de Blob 2

De oorsprong van Blob is mysterieus, maar hij rolde op de juiste plaats en het juiste moment op om de held te zijn waar de Color Underground naar op zoek was. Muziek omringt hem en kleurenenergie stroomt door hem heen; met zijn aanraking kan Blob de wereld letterlijk een betere plek maken. Blob staat voor individualiteit en vastberadenheid. Blob is goedhartig maar lui.

Te downloaden tussen 1 en 15 september op Xbox One en Xbox 360
Armed and Dangerous

Armed and Dangerous

Maak kennis met de Lionhearts: een lawaaierige, ordinaire groep rebellen met een onmogelijke missie. Zij moeten de overwinning zien te behalen met maximaal 12.000 kogels. Als zij hun mannetje kunnen staan tegenover een leger psychotische robots en muren stuksmijtende Goliaths kunnen zij de wereld misschien redden…als ze die tenminste niet eerst afbranden.

De nieuwe Game Pass-toevoegingen van september

Het is een goedgevulde maand voor Xbox Game Pass-leden, want deze maand staat er een hele stapel fantastische games op ons te wachten, waaronder hoofdstuk twee en het laatste hoofdstuk van Tell Me Why -- het gloednieuwe avonturenspel van de makers van Life is Strange! Check de volledige lijst hieronder:

 • 1 september - Age of Empires III: Definitive Edition (PC)
 • 1 september - Drake Hollow (Console)
 • 1 september - Crusader Kings III (PC)
 • 3 september - The Jackbox Party Pack 4 (Console)
 • 3 september - Resident Evil 7 Biohazard (Console & PC)
 • 3 september - Tell Me Why: Chapter Two (Console & PC)
 • 3 september - Touhou Luna Nights (Console & PC)
 • 3 september - World War Z (PC)
 • 8 september - Star Renegades (PC)
 • 10 september - Disgaea 4 Complete+ (PC)
 • 10 september - Hotshot Racing (Console)
 • 10 september - Tell Me Why: Chapter Three (Console & PC)
 • Binnenkort - Destiny 2: Shadowkeep & Forsaken (Console)

Ontdek de volledige Xbox Game Pass-catalogus hier.

Xbox Game Pass of Xbox Live Gold aanschaffen of verlengen?

Met Xbox Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot meer dan honderd games voor maar één lage maandprijs. Elke maand worden er meer games toegevoegd, zodat je altijd wat nieuws te spelen hebt. Download en speel nieuwe games zodra ze uitkomen, waaronder Gears 5, en veelgeprezen indiegames zoals Wargroove en Human Fall Flat, plus recente blockbustergames zoals Metro Exodus en Monster Hunter: World. Er zit altijd een perfecte game voor jou bij.

Met een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement krijg je bovendien nog extra voordelen. Hierbij zit Xbox Live Gold namelijk inbegrepen, waarmee je online kan gamen en elke maand vier gratis Games with Gold-games ontvangt. Met Xbox Game Pass Ultimate krijg je dus twee abonnementen in één! Daarnaast krijg je toegang tot alle kortingsacties van beide abonnementen én toegang tot Xbox Game Pass-games voor pc. Vergelijk Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate in de tabel hieronder, of lees hier meer over alle beschikbare abonnementen voor Xbox One.

Xbox Game Pass Ultimate Xbox Game Pass
Xbox Live Gold Ja Nee
Catalogus met topgames Onbeperkte toegang tot meer dan 100 geweldige games voor console en pc. Onbeperkte toegang tot meer dan 100 geweldige games voor console.
Deals en kortingen voor leden Deals with Gold, Games with Gold, 20% korting op Xbox Game Pass-games 20% korting op Xbox Game Pass-games
Op elk moment opzegbaar Ja Ja

Bestel online en ontvang direct in je inbox!

Koop nu Xbox Game Pass of Xbox Live Gold bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren!

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
 • Klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
PlayStation Plus 1 maand

Xbox Game Pass Ultimate

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

Xbox Game Pass Ultimate

3 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 3 maanden

Xbox Game Pass

3 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 6 maanden

Xbox Game Pass

6 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 3 maanden

Xbox Live Gold

3 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 6 maanden

Xbox Live Gold

12 maanden

Code direct in je mailbox!