Dit zijn de Xbox Games with Gold en Game Pass games van oktober!

De Games with Gold van oktober zijn bekend! Via het Games with Gold- en Xbox Game Pass-programma is het constant feest voor gamers, want om de twee weken worden twee nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Live Gold-abonnementshouders en met Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden Xbox 360- en Xbox One-games! Elke maand plaatst Game Mania het nieuwste Games with Gold- en Xbox Game Pass-aanbod. Dit is jouw Xbox-update van oktober!

De gratis Games with Gold games van oktober:

Tembo the Badass Elephant

Te downloaden van 1 t/m 31 oktober op Xbox One

Shell City wordt belegerd en slechts één ding kan het redden: de pinda-chompin', schurk stompin', Tembo de Badass-olifant. Onder aanval van de verwoestende troepen van Phantom en hun angstaanjagende oorlogsmachines, help je het nationale leger de stad te verdedigen door de vijand te slaan, te slaan en te meppen. Deze actie-avontuurtitel weegt zeven en een halve ton plezier.

Friday the 13th: The Game

Te downloaden van 16 oktober t/m 15 november op Xbox One

Vier de spookachtige maand oktober met de horror-titel, Friday the 13th: The Game. Steel, hinderlaag en sla angst in de harten van velen terwijl je de controle neemt over de legendarische Jason Voorhees. Of probeer de nacht als de counselors van Camp Crystal Lake te overleven door je zo goed mogelijk te verbergen of het gevecht rechtstreeks naar Jason te brengen. Wees op je hoede, het bos is van hem en je weet nooit wanneer of waar Jason zal toeslaan!

Bolt

Te downloaden van 1 t/m 15 oktober op Xbox One en Xbox 360

Reis de wereld rond en sluit je aan bij Penny en haar superhond Bolt, terwijl ze proberen haar vader te redden van de kwaadaardige Dr. Calico in Disney Bolt. Gebruik de superpowers van Bolt of Penny's hackvaardigheden om je vijanden te slim af te zijn en de dag te redden. Mis deze gezinsvriendelijke actie-avontuurtitel voor alle leeftijden niet.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Te downloaden van 16 t/m 31 oktober op Xbox One en Xbox 360

Neem deel aan intense en brute actie in Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. De legendarische ninja, Ryu Hayabusa keert terug, maar met een dodelijke vloek die hem dreigt te vernietigen. Neem de controle over hem of zijn mede-ninja: Ayane, Kasumi of Momiji, terwijl de gevechten worden verscherpt en de moeilijkheid wordt verhoogd om de ultieme actiespelervaring te leveren.

Xbox Live Gold aanschaffen of verlengen?

Koop nu Xbox Live Gold bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Met een Xbox Live Gold-abonnement kun je games online spelen, word je elke twee weken getrakteerd op gratis nieuwe games en krijg je bovendien forse kortingen.

De voordelen van Xbox Live Gold kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

3 Maanden Xbox Live Gold 12 Maanden Xbox Live Gold

De nieuwe Game Pass-toevoegingen van oktober:

Wij hebben voor jullie nog een korte update van de titels die in oktober worden toegevoegd aan de alsmaar groeiende Xbox Game Pass-catalogus!

 • 23 oktober: Lonely Mountains: Downhill (Xbox One)
 • 23 oktober: Secret Neighbor (Xbox One)
 • 24 oktober: Minit (Xbox One)
 • 25 oktober: The Outer Worlds (Xbox One + pc)
 • 29 oktober: Afterparty (Xbox One)
 • 31 oktober: LEGO Star Wars III (Xbox One)
 • 7 november: Subnautica (Xbox One)

Ontdek de volledige Xbox Game Pass-catalogus hier.

Xbox Game Pass aanschaffen of verlengen?

Met Xbox Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden games voor maar één lage maandprijs. Elke maand worden er meer games toegevoegd, zodat je altijd wat nieuws te spelen hebt. Speel nieuwe games waar reikhalzend naar wordt uitgekeken, zoals Sea of Thieves, Forza Horizon 4 en Crackdown 3, zodra ze worden uitgebracht. Daarnaast kun je kiezen uit vele andere games, van recente kaskrakers tot indie-games die lovende reacties hebben ontvangen. Ontdek en download games die je altijd al hebt willen spelen of speel opnieuw favorieten die je al lang niet meer hebt gespeeld met Xbox Game Pass!

Benieuwd geworden? Ontdek hier alles over Xbox Game Pass!

De voordelen van Xbox Game Pass kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

3 maanden Xbox Game Pass 6 maanden Xbox Game Pass