Dit zijn de Xbox Games with Gold en Game Pass games van november!

De Games with Gold van november zijn bekend! Via het Games with Gold- en Xbox Game Pass-programma is het constant feest voor Xbox-gamers, want om de twee weken worden twee nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Live Gold-abonnementshouders en met Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden games! Elke maand plaatst Game Mania het nieuwste Games with Gold- en Xbox Game Pass-aanbod. Dit is jouw Xbox-update van november!

De gratis Games with Gold games van november:

Aragami

Aragami: Shadow Edition

Ga op een duistere reis vol bloed en geheimen. Speel als de ondode huurmoordenaar met de kracht om de schaduwen te beheersen. Stuur je vijanden op pad met een breed scala aan krachten in de solo-campagne, of werk samen met een vriend in online multiplayer terwijl je je stealth-vaardigheden op de proef stelt.

Te downloaden van 1 tot 30 november op Xbox One
Swimsanity!

Swimsanity!

Laat de waanzin los! Werk samen met vier vrienden en zet een verscheidenheid aan unieke power-ups en wapens in, of neem het tegen elkaar op om de laatste Mooba te zijn. Met meer dan 150 uitdagingen in 8 spelmodi blijft de intensiteit niet weg in deze actievolle coöp-shooter onder water.

Full Spectrum Warrior

Full Spectrum Warrior

Wat begon als een trainingshulpmiddel voor het Amerikaanse leger, eindigde als een realistische stedelijke oorlogsvoering-simulator op infanterieniveau. Voer het bevel over Alpha- en Bravo-squadrons met behulp van authentieke infanterieprotocollen, in een stedelijke omgeving die om elke hoek wordt omringd door gevaar.

Te downloaden tussen 1 en 15 november op Xbox One en Xbox 360
Lego Indiana Jones

LEGO Indiana Jones

Doe je fedora aan, pak je zweep en zoek naar fortuin en glorie. The Original Adventures neemt de leuke en creatieve constructie van Lego en combineert deze met de non-stop actie van de klassieke films. Bouw, vecht en vecht je een weg door al je favoriete filmische momenten in de ironische Lego-stijl.

De nieuwe Game Pass-toevoegingen van november

Het is een feestelijke maand want vanaf 10 november worden alle voordelen van EA Play toegevoegd aan Game Pass! Daarnaast staan er weer enkele toptitels te wachten.

 • 5 november - Knights and Bikes (Console en PC)
 • 5 november - Eastshade (Android, Console en PC)
 • 5 november - Deep Rock Galactic (Android, Console en PC)
 • 5 november - Comanche (PC)
 • 10 november - Planet Coaster
 • 10 november - Star Wars Jedi: Fallen Order
 • 10 november - Alle titels van EA Play!
 • 10 november - Destiny 2: Beyond Light (Console)
 • 10 november - Gears Tactics (console)
 • 15 november - Celeste (Android, Console en PC)
 • 17 november - Ark: Survival Evolved: Explorer's Edition (Android, Console en PC)

Ontdek de volledige Xbox Game Pass-catalogus hier.

Xbox Game Pass of Xbox Live Gold aanschaffen of verlengen?

Met Xbox Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot meer dan honderd games voor maar één lage maandprijs. Elke maand worden er meer games toegevoegd, zodat je altijd wat nieuws te spelen hebt. Download en speel nieuwe games zodra ze uitkomen, waaronder Halo Infinite, en veelgeprezen indiegames zoals Wargroove en Human Fall Flat, plus blockbustergames zoals Doom Eternal en Destiny 2. Er zit altijd een perfecte game voor jou bij.

Met een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement krijg je bovendien nog extra voordelen. Hierbij zit Xbox Live Gold namelijk inbegrepen, waarmee je online kan gamen en elke maand vier gratis Games with Gold-games ontvangt. Met Xbox Game Pass Ultimate krijg je dus twee abonnementen in één! Daarnaast kan je overal en wanneer je maar wilt Game Pass games spelen vanuit de cloud, krijg je toegang tot alle kortingsacties van beide abonnementen én toegang tot Xbox Game Pass-games voor pc. Vergelijk Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate in de tabel hieronder, of lees hier meer over alle beschikbare abonnementen voor Xbox One.

Xbox Game Pass Ultimate Xbox Game Pass
Xbox Live Gold Ja Nee
Catalogus met topgames Onbeperkte toegang tot meer dan 100 geweldige games voor console en pc. Onbeperkte toegang tot meer dan 100 geweldige games voor console.
Deals en kortingen voor leden Deals with Gold, Games with Gold, 20% korting op Xbox Game Pass-games 20% korting op Xbox Game Pass-games
Op elk moment opzegbaar Ja Ja
Games spelen vanuit de cloud Ja Nee

Bestel online en ontvang direct in je inbox!

Koop nu Xbox Game Pass of Xbox Live Gold bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren!

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
 • Klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
PlayStation Plus 1 maand

Xbox Game Pass Ultimate

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

Xbox Game Pass Ultimate

3 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 3 maanden

Xbox Game Pass

3 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 6 maanden

Xbox Game Pass

6 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 3 maanden

Xbox Live Gold

3 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 6 maanden

Xbox Live Gold

12 maanden

Code direct in je mailbox!