Dit zijn de Xbox Games with Gold en Game Pass games van maart!

De Games with Gold van maart zijn bekend! Via het Games with Gold- en Xbox Game Pass-programma is het constant feest voor gamers, want om de twee weken worden twee nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Live Gold-abonnementshouders en met Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden Xbox 360- en Xbox One-games! Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer gratis worden weggegeven of toegevoegd en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichtingen bekend zijn gemaakt! Elke maand plaatsen wij het nieuwste Games with Gold- en Xbox Game Pass-aanbod. Dit is jouw Xbox-update van maart!

De gratis Games with Gold games van maart:

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

Beschikbaar van 1 maart t/m 31 maart op Xbox One

Hijs de zeilen in Adventure Time: Pirates of the Enchiridion. Het Land van Ooo staat onder water en onze helden Finn, Jake, Marceline en BMO moeten achterhalen waarom. Verken het land en het water op zoek naar aanwijzingen, neem het op tegen piraten en ontrafel het mysterie om hun onder water gelopen wereld te redden!

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

Beschikbaar van 16 maart t/m 15 april op Xbox One

Bereid je voor op een allesvernietigende strijd in Plants vs. Zombies: Gardenwarfare 2. Dr. Zomboss heeft zijn zombieleger versterkt, maar de planten gaan deze keer in de aanval om hun land te heroveren!  Ga alleen de strijd aan of kies een zijde in de multiplayer voor 24 spelers of de co-op voor 4 spelers. De strijd om Suburbia is begonnen!

Star Wars Republic Commando

Beschikbaar van 1 maart t/m 15 maart op Xbox 360

Overal in het universum heerst chaos in Star Wars Republic Commando is het jouw taak om de orde te herstellen. Als aanvoerder van een elite-team ten tijde van de Clone Wars is het jouw missie om bij de vijand te infiltreren en deze te elimineren. Je team voert al je orders uit en werkt feilloos samen om de opstand van de rebellen neer te slaan. Jij bent hun leider, zij zijn jouw wapen.

 Metal Gear Rising: Revengeance

Beschikbaar van 16 maart t/m 31 maart op Xbox 360

De gerenommeerde franchise Metal Gear slaat een verrassende nieuwe richting in met Metal Gear Rising: Revengeance. In deze nieuwe game ligt de focus op pure actie en meeslepende verhaallijnen. Je speelt als cyberninja Raidan, een voormalig kindsoldaat die half mens en half machine is. Hak je een weg door je cyborg-vijanden met een geavanceerde katana en laat je leiden door zoete wraak tijdens je strijd tegen een wereldwijd complot.

Xbox Live Gold aanschaffen of verlengen?

Koop nu Xbox Live Gold bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Met een Xbox Live Gold-abonnement word je elke twee weken getrakteerd op gratis nieuwe games en krijg je bovendien forse kortingen.

De voordelen van Xbox Live Gold kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

3 Maanden Xbox Live Gold 12 Maanden Xbox Live Gold

De nieuwe Game Pass-toevoegingen van maart:

Game Pass februari 2019

Daarnaast worden onderstaande games toegevoegd aan de alsmaar groeiende Xbox Game Pass-catalogus!

 • The Walking Dead Season 2 (28 februari)
 • Alien: Isolation (28 februari)
 • Just Cause 4 (6 maart)
 • LEGO Batman 2: DC Super Heroes (7 maart)
 • Fallout 4 (14 maart)
 • Formula 1 2018 (14 maart)

Ontdek de volledige Xbox Game Pass-catalogus hier.

Xbox Game Pass aanschaffen of verlengen?

Met Xbox Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden games voor maar één lage maandprijs. Elke maand worden er meer games toegevoegd, zodat je altijd wat nieuws te spelen hebt. Speel nieuwe games waar reikhalzend naar wordt uitgekeken, zoals Sea of Thieves, Forza Horizon 4 en Crackdown 3, zodra ze worden uitgebracht. Daarnaast kun je kiezen uit vele andere games, van recente kaskrakers tot indie-games die lovende reacties hebben ontvangen. Ontdek en download games die je altijd al hebt willen spelen of speel opnieuw favorieten die je al lang niet meer hebt gespeeld met Xbox Game Pass!

Benieuwd geworden? Ontdek hier alles over Xbox Game Pass!

De voordelen van Xbox Game Pass kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

3 maanden Xbox Game Pass 6 maanden Xbox Game Pass