Dit zijn de Xbox Games with Gold en Game Pass games van februari!

Via het Games with Gold- en Xbox Game Pass-programma is het constant feest voor gamers, want om de twee weken worden twee nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Live Gold-abonnementshouders en met Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden Xbox 360- en Xbox One-games! Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer gratis worden weggegeven of toegevoegd en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichtingen bekend zijn gemaakt! Elke maand plaatsen wij het nieuwste Games with Gold- en Xbox Game Pass-aanbod. Dit is jouw Xbox-update!

De gratis Games with Gold games van februari:

Bloodstained: Curse of the Moon

Beschikbaar van 1 februari t/m 28 februari op Xbox One

Speel in klassieke retrostijl met BLOODSTAINED: CURSE OF THE MOON. Dit actie-avontuur, gebaseerd op de klassieke side-scrolling games uit het verleden, is ontworpen door de legendarische Koji Igarashi. Kies uit verschillende personages, elk met unieke vaardigheden. Reis door gevaarlijke gebieden en versla de kwaadaardige demon die zich schuilhoudt in het verboden kasteel.

Super Bomberman R

Beschikbaar van 16 februari t/m 15 maart op Xbox One

Tijd voor knallende actie, want SUPER BOMBERMAN R is terug en beter dan ooit! Acht bommenwerpende helden nemen het in de ruimte op tegen de Evil Emperor Buggler, maar nu kunnen ze rekenen op de hulp van Master Chief! En met een geavanceerd gevechtspantser, exclusief beschikbaar in de Xbox One-versie van de game, maak je nog meer kans op de overwinning. Je kunt deze allergrootste Bomberman-game ooit in je eentje of samen met een andere gamer spelen.

Assassin's Creed Rogue

Beschikbaar van 1 februari t/m 15 februari op Xbox 360

Vervolg de avonturen van je voorouders in ASSASSIN’S CREED ROGUE. Kruip in de huid van Shay Patrick Cormac ten tijde van de chaotische oorlog tussen de Fransen en Indianen. Deze jonge, heldhaftige sluipmoordenaar groeit door een tragedie langzaam maar zeker uit tot een uiterst dodelijke jager die de Assassijnen wil uitschakelen. En door zijn duistere transformatie zal de broederschap nooit meer dezelfde zijn.

 Jedi Knight: Jedi Academy

Beschikbaar van 16 februari t/m 28 februari op Xbox 360

In STAR WARS JEDI KNIGHT: JEDI ACADEMY leer je alle Force-vaardigheden van Jedi Master Luke Skywalker. Duik in deze klassieke titel, die werd uitgebracht voor de originele Xbox. Begin je tocht als leergierige student en maak op verschillende locaties kennis met bekende Star Wars-personages. Uiteindelijk kom je voor de ultieme keuze te staan: de goedheid en vrijheid van het licht of de verleidelijke kracht van de 'Dark Side'.

Xbox Live Gold aanschaffen of verlengen?

Koop nu Xbox Live Gold bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Met een Xbox Live Gold-abonnement word je elke twee weken getrakteerd op gratis nieuwe games en krijg je bovendien forse kortingen.

De voordelen van Xbox Live Gold kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

3 Maanden Xbox Live Gold 12 Maanden Xbox Live Gold

De nieuwe Game Pass-toevoegingen van februari:

Game Pass februari 2019

Daarnaast worden onderstaande games toegevoegd aan de alsmaar groeiende Xbox Game Pass-catalogus!

 • Tomb Raider Definitive Edition (31 januari)
 • Shadow of the Tomb Raider (7 februari)
 • Telltale's The Walking Dead: The Complete First Season (7 februari)
 • Pumped BMX Pro (7 februari)
 • de Blob (14 februari)
 • Crackdown 3 (15 februari)
 • Batman: Return to Arkham (21 februari)

Ontdek de volledige Xbox Game Pass-catalogus hier.

Xbox Game Pass aanschaffen of verlengen?

Met Xbox Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden games voor maar één lage maandprijs. Elke maand worden er meer games toegevoegd, zodat je altijd wat nieuws te spelen hebt. Speel nieuwe games waar reikhalzend naar wordt uitgekeken, zoals Sea of Thieves, Forza Horizon 4 en Crackdown 3, zodra ze worden uitgebracht. Daarnaast kun je kiezen uit vele andere games, van recente kaskrakers tot indie-games die lovende reacties hebben ontvangen. Ontdek en download games die je altijd al hebt willen spelen of speel opnieuw favorieten die je al lang niet meer hebt gespeeld met Xbox Game Pass!

Benieuwd geworden? Ontdek hier alles over Xbox Game Pass!

De voordelen van Xbox Game Pass kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

3 maanden Xbox Game Pass 6 maanden Xbox Game Pass