Dit zijn de Xbox Games with Gold en Game Pass games van augustus!

De Games with Gold van augustus zijn bekend! Via het Games with Gold- en Xbox Game Pass-programma is het constant feest voor gamers, want om de twee weken worden twee nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Live Gold-abonnementshouders en met Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden Xbox 360- en Xbox One-games! Elke maand plaatst Game Mania het nieuwste Games with Gold- en Xbox Game Pass-aanbod. Dit is jouw Xbox-update van augustus!

De gratis Games with Gold games van augustus:

Gears of War 4

Te downloaden van 1 tot 31 augustus op Xbox One

De 4e saga voor een van de meest bejubelde gamereeksen uit de geschiedenis. Nadat ze ternauwernood zijn ontsnapt aan een aanval op hun dorp moeten JD Fenix en zijn vrienden Kait en Del op zoek naar hun geliefden en stuiten ze op een monsterlijke, nieuwe vijand.

Forza Motorsport 6

Te downloaden van 16 augustus tot 15 september op Xbox One

Forza Motorsport 6 is de mooiste en meest uitgebreide racegame van deze generatie. Er zijn meer dan 450 Forzavista-auto's om te verzamelen, aan te passen en op hun staart te trappen, stuk voor stuk met een levensecht interieur en realistische schade.

Torchlight

Te downloaden van 1 tot 15 augustus op Xbox One en Xbox 360

Dit is een actie-RPG ontwikkeld door de makers van Diablo en Fate. Kies een van de drie character classes en verken je weg buiten het veilige dorpje van Torchlight in dungeons die random gegenereerd worden vol monsters en loot.

Castlevania - Lords of Shadows

Te downloaden van 16 tot 31 augustus op Xbox One en Xbox 360

Achtergelaten als vondeling aan de poorten van de Brotherhood of Light is Gabriel een van hen geworden. Worstelend met het verlies van zijn grote liefde Marie baant hij al vechtend een weg naar antwoorden en wraak.

Xbox Live Gold aanschaffen of verlengen?

Koop nu Xbox Live Gold bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Met een Xbox Live Gold-abonnement word je elke twee weken getrakteerd op gratis nieuwe games en krijg je bovendien forse kortingen.

De voordelen van Xbox Live Gold kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

3 Maanden Xbox Live Gold 12 Maanden Xbox Live Gold

De nieuwe Game Pass-toevoegingen van augustus:

Wij hebben voor jullie nog een korte update van de titels die in augustus worden toegevoegd aan de alsmaar groeiende Xbox Game Pass-catalogus!

 • Ashes Cricket (01/08)
 • Pandemic (01/08)
 • Downwell (01/08)
 • Jackbox Party Pack 2 (08/08)
 • Space Hulk Tactics (08/08)
 • Slay the Spire (14/08)

Ontdek de volledige Xbox Game Pass-catalogus hier.

Xbox Game Pass aanschaffen of verlengen?

Met Xbox Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden games voor maar één lage maandprijs. Elke maand worden er meer games toegevoegd, zodat je altijd wat nieuws te spelen hebt. Speel nieuwe games waar reikhalzend naar wordt uitgekeken, zoals Sea of Thieves, Forza Horizon 4 en Crackdown 3, zodra ze worden uitgebracht. Daarnaast kun je kiezen uit vele andere games, van recente kaskrakers tot indie-games die lovende reacties hebben ontvangen. Ontdek en download games die je altijd al hebt willen spelen of speel opnieuw favorieten die je al lang niet meer hebt gespeeld met Xbox Game Pass!

Benieuwd geworden? Ontdek hier alles over Xbox Game Pass!

De voordelen van Xbox Game Pass kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

3 maanden Xbox Game Pass 6 maanden Xbox Game Pass