Steun het goede doel en kom naar de Nintendo Night!

Vrijdag 22/12/2017 nodigen we je uit om een feestje te komen vieren voor het goede doel! In het Felix Pakhuis te Antwerpen zal dan onze #Gamers4Life Nintendo Night georganiseerd worden, ten voordele van de Warmste Week! Kom af en doe mee aan één van de toernooien die we organiseren, of speel gewoon vrij op de Nintendo Switch! Alle opbrengsten gaan direct naar het goede doel, dus dat is dubbel feest! 

Kaarten voor het feest zijn via deze link verkrijgbaar voor €5,-. Koop je liever een kaartje aan de deur? Dan betaal je €7,50. 

Klik op de afbeelding op door te gaan naar de Eventpagina


Wat valt er allemaal te doen? 

HEEL. VEEL. LEUKE. DINGEN. 

Geen zorgen, je zult je deze avond niet gaan vervelen want we hebben een aanbod aan awesome activiteiten die voor jullie klaarstaan! 

 

Radio Controlled Mario Kart!

Misschien heb je deze zomer deze Kartbaan al eens voorbij zien komen op GameForce of FACTS, waar we deze activiteit voor het eerst uitzette. De radiografisch bestuurbare Mario Kart Track bleek toen een groot succes bleek te zijn bij de bezoekers en zal daarom ook weer aanwezig zijn op de #Gamers4Life Nintendo Night! 

Heb je jouw kans gemist op de beurzen of wil je gewoon nog eens? Kom naar de #Gamers4Life Nintendo Night en waag een poging! (Let wel op, het is moeilijker dan het lijkt!) 

 

Mario Kart 8 Deluxe Toernooi

Schrijf je in en doe mee!

Ben je het beu om altijd je vrienden maar te verslaan in Mario Kart 8 Deluxe en op zoek naar een uitdaging? Doe dan mee aan het Mario Kart 8 Deluxe Toernooi en test je vaardigheden! Het toernooi zal vanaf 20:30 van start gaan met maximaal 32 spelers. De winnaar van het toernooi gaat naar huis met een felbegeerde Nintendo Classic Mini - Super Nintendo Edition! Schrijf je in via het inschrijfformulier hieronder, want plaatsen zijn beperkt! 

 

Spelregels 

Maximaal aantal deelnemers: 32

Aanvang: 20:30

Aantal rondes: 4 - Voorrondes, Kwartfinales, Halve Finale & Finale Ronde. 

Aantal spelers per ronde: 4 Player Splitscreen

Aantal races per ronde: 4

150cc 

Per ronde gaan de beste twee spelers door naar de volgende ronde. In de finale ronde wordt met 4 spelers 6 races gereden. Degene met het hoogste puntenaantal wint het toernooi en de Nintendo Classic Mini - SNES.

 

Super Smash Brothers 4 en Nintendo Switch Free-Play!

 

Mario Kart niet helemaal jouw ding? Dan hebben we ook een Gameboxx staan waar je Super Smash Brothers kunt spelen! Afhankelijk van het aantal deelnemers organiseren we ook een toernooi! Interesse? Schrijf je dan hier in. Verder zullen er een aantal Nintendo Switch consoles beschikbaar zijn met verschillende spellen waar vrij op te spelen is. Heb jij DOOM of Skyrim al geprobeerd?

 

Chiptune DJ Set!

Bij een goed feestje hoort goede muziek, vandaar dat we Mister Lexicon uitgenodigd hebben om een Chiptune set te draaien voor jullie! Met behulp de livemuziek die hij uit uit twee Game Boys tovert zal hij iedereen de dansvloer op krijgen! Show me your moves!

 

WoodenPlank Studios

 

Ook deze activiteit bleek al eerder een enorm succes! Op de #Gamers4Life Nintendo Night kan je gratis jouw Nintendo karikatuur laten tekenen door Abel Hagen van WoodenPlank Studios!

 

 

Zoals je kan lezen zal er genoeg te doen zijn tijdens de #Gamers4Life Nintendo Night! Koop dus snel je kaartje en zorg dat je erbij bent!

See you there!