Dit zijn de gamereleases van juli!

We zitten al op de helft van het jaar en hebben tientallen fantastische games langs zien komen. Na de release van The Last of Us Part II zou je denken dat we het hoogtepunt van het jaar al hebben gehad, maar er staat nog veel meer moois op ons te wachten. Dat bewijst juli anders wel, met releases van langverwachte games zoals Marvel's Iron Man VR, Ghost of Tsushima, F1 2020 en het geinige Paper Mario: The Origami King! Zit er voor jou ook wat bij?

Marvel's Iron Man VR (vanaf 3 juli voor PlayStation VR)

Marvels Iron Man VR

Altijd al in het harnas van Iron Man willen kruipen? Dit is je kans! Met deze game speciaal ontwikkeld voor PlayStation VR word je zelf de Armored Avenger! Gebruik de twee PlayStation Move-bewegingscontrollers om de repulsor-jets van Iron Man te bedienen en kies het luchtruim met een arsenaal aan iconische Iron Man-gadgets. Zet alles op het spel en neem het op tegen een van Iron Man's sterkste vijanden in adembenemende gevechten in Iron Man VR!

The Wonderful 101 (vanaf 3 juli op Nintendo Switch en PS4)

The Wonderful 101

Leid een leger van 100 Wonderful Ones van over de hele wereld in dit Unite Action-spektakel! Een team van helden van over de hele wereld moet zich verenigen om de aarde te beschermen tegen vicieuze buitenaardse indringers! The Wonderful 101: Remastered biedt de ongekende mogelijkheid om 100 helden tegelijk te besturen, met de vloeiende bedieningselementen en dynamische actie die het kenmerk van PlatinumGames zijn. Het wordt allemaal samengebracht door een bloedstollend verhaal over heldhaftige moed en vriendschap die het kwaad aankunnen, en het is het meest ambitieuze aanbod van PlatinumGames tot nu toe.

Catherine Full Body (vanaf 7 juli op Nintendo Switch)

Catherine Full Body

Catherine: Full Body is een meeslepend, actie-avontuur puzzelspel voor Nintendo Switch, met een volwassen verhaal over complexe relaties en moeilijke keuzes. Het verhaal draait om Vincent, die op het punt staat een belangrijke beslissing te nemen - zet hij de volgende stap in zijn langdurige relatie of laat hij ze achter zich? Bezwijkend aan de verleiding van een nieuwe romance, bevindt Vincent zich gevangen in een terugkerende nachtmerrie van een afbrokkelende toren van puzzelblokken die hij moet beklimmen om te overleven tot de volgende dag...

Sword Art Online: Alicization Lycoris (vanaf 10 juli op PS4 en Xbox One)

Sword Art Online Alicization Lycoris

Gebaseerd op een van de meest populaire Anime-verhalen ooit gemaakt, zal deze game je onderdompelen in de virtuele wereld 'Underworld' van de Alicization arc Stap een prachtige JRPG wereld binnen en speel als de hoofdrolspeler Kirito en duik meteen opwindende, naadloze gevechten in met uitgebreide mogelijkheden en acties.

F1 2020 (vanaf 10 juli op PS4, Xbox One en pc)

F1 2020

F1 2020 is de meest uitgebreide F1-game ooit, waarbij spelers stevig het stuur in handen krijgen terwijl ze racen tegen de beste coureurs ter wereld. Voor het eerst kunnen spelers hun eigen F1-team samenstellen door een coureur aan te maken, vervolgens een sponsor en een motorleverancier te kiezen, een teamgenoot in te huren en te strijden als het 11e team op de grid. Bouw faciliteiten, blijf jouw team steeds ontwikkelen en race naar de top. Wil je eerder aan de slag? Bestel de Schumacher Deluxe Edition en speel al vanaf 7 juli!

Ghost of Tsushima (vanaf 17 juli op PlayStation 4)

Ghost of Tsushima

Modder, bloed en staal: Waan je een echte samoerai en versla je tegenstanders met je katana, perfectioneer je boogschietkunst om gevaren op afstand uit te schakelen en ontwikkel stealth-tactieken om verrassingsaanvallen uit te voeren en vijanden te verwarren. Na de eerste aanval van de Mongolen op het eiland, blijft samoeraikrijger Jin Sakai over als een van de laatste leden van zijn clan. Hij besluit er alles aan te doen om zijn volk te beschermen en zijn thuis te heroveren. Jin breekt met de tradities van de samoerai en kiest een nieuwe weg: de weg van de Geest. Het wordt een ongebruikelijke strijd om Tsushima te bevrijden.

Paper Mario: The Origami King (vanaf 17 juli op Nintendo Switch)

Paper Mario The Origami King

Ga met Mario en zijn nieuwe metgezel Olivia op een komisch RPG-avontuur dat je naar alle uithoeken van een papieren wereld brengt in Paper Mario: The Origami King op de Nintendo Switch! Neem het op tegen de origami-koning en zijn flinterdunne leger, werk samen met bijzondere kompanen en leer magische krachten te beheersen op je missie om de wereld te redden.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town (vanaf 18 juli op Nintendo Switch)

Story of Seasons Friends of Mineral Town

Story of Seasons, de geliefde landbouwfranchise die vroeger bekend stond als Harvest Moon, maakt zijn debuut op de Nintendo Switch. In een complete remake van de Game Boy Advance-klassieker, zal Friends of Mineral Town fans van de serie laten terugkeren naar nostalgische locaties en bekende gezichten laten tegenkomen. Opnieuw vormgegeven met HD-beelden, zullen de hartverwarmende graphics en verslavende gameplay zeker een hele nieuwe generatie boeren inspireren.

Destroy All Humans! (vanaf 28 juli op PS4, Xbox One en PC)

Destroy All Humans

De cult-klassieker keert terug! Terroriseer als de boosaardige alien Crypto-137 de mensen op aarde in de jaren 50. Oogst hun DNA en breng de Amerikaanse regering ten val in deze getrouwe remake van het legendarische buitenaardse actie-avontuur. Roei de nietige mensen uit met buitenaardse wapens en psychische vaardigheden. Leg met je vliegende schotel hun steden in puin! Weg met de mens!

Fairy Tail (vanaf 30 juli op PS4 en Nintendo Switch)

Fairy Tail

Demonen, duistere tovenaars, draken, en katten... Start je avontuur in het land van Fiore. In Fairy Tail ga je als wizard mee in de avonturen van Natsu Dragneel, Lucy Heartfilia en andere exentrieke leden van de Fairy Tail Mage Guild, op leuke en spannende quests. Fairy Tail is gebaseerd op de bestverkopende manga- en anime-serie van Hiro Mashima met dezelfde naam. Volg de spannende afleveringen van de fan-favoriete verhaallijn van "The Grand Magic Games" - waarmee gamers het opnieuw kunnen herleven of voor het eerst kunnen ervaren.

Deze games komen ook nog uit!

Onderstaande games zijn o.a. digitaal verkrijgbaar via de Nintendo eShop, PlayStation Store en Xbox Store. Koop je PlayStation Store-tegoed online bij Game Mania en krijg de code direct in je mailbox, of bezoek één van onze vele Game Mania-winkels voor PlayStation-, Nintendo-, Xbox- en Steam-tegoedkaarten!