Beleef samen de Ubisoft en PlayStation presentaties!

Join de Game Mania E3 2018 Viewing Party!

Het grootste gaming event van het jaar nadert weer! De Electronic Entertainment Expo, E3 genoemd in de volksmond, is elk jaar weer het toneel voor alle grote aankondigingen van de grootste spelers binnen de game industrie. Dit jaar nodigt Game Mania jou uit om met een select gezelschap de presentaties te komen beleven in onze winkel, samen met andere gamers! Niet alleen zullen de presentaties op groot beeld getoond worden, je kan er zeker van zijn dat we er verder een enorm feest van maken! Lees hieronder wat er allemaal te doen valt en hoe jij aanwezig kan zijn!

Een epische avond vol gaming! Dit wil je niet missen!

Het programma

De Viewing Party zal op Maandag 11 juni 2018 plaatsvinden in Game Mania Antwerpen en zal starten vanaf 21:30. We zullen tijdens de avond de E3 presentaties van Ubisoft en PlayStation tonen op groot scherm en tussen de presentaties door verschillende activiteiten organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Gaming Pubquiz waar je verschillende prijzen mee kan winnen? Of doe een voorspelling voor de presentaties op het E3 Prediction Board! Blijkt jouw voorspelling uit te komen? Dan win je een prijs! Verder zal er natuurlijk gegamed kunnen worden op onze Gameboxx units en kan je meedoen aan de E3 Bingo! Er wordt uiteraard ook gezorgd voor hapjes en drankjes.

Hieronder kun je een gedetailleerd overzicht terugvinden van alle activiteiten tijdens de avond. 

 

Een exclusieve avond voor de grootste fans

Iedere gamer die aanwezig is op de Viewing Party krijgt een goodiebag mee en een exclusieve Game Mania E3 2018 Viewing Attendee pin! Deze zijn speciaal gemaakt voor dit event en zal je nergens anders terugvinden. Zorg dus dat je erbij bent!

 

One of a kind!

We zullen maximaal 70 fans uitnodigen voor de avond en entree is enkel mogelijk met een uitnodiging. Via onderstaand formulier kan je je inschrijven voor de avond. Let op! De inschrijving zelf is geen uitnodiging, deze worden nadien verstuurd naar je e-mail adres.

 

Is het inschrijfformulier vol en wil je toch een kans maken om aanwezig te zijn? Stuur dan een mailtje naar Social@Gamemania.eu met onderwerp 'Viewing Party Game Mania Antwerpen' en je wordt op de reservelijst geplaatst. Iedereen die ingeschreven staat zal nog gevraagd worden om hun aanwezigheid te bevestigen. Doen ze dit niet, dan worden ze van de lijst gehaald en komt er een plekje vrij!

De activiteiten

Onderdeel Begintijd Eindtijd
Start avond - Introductie + uitleg avond + voorspellingen 21:30 22:00
Livestream Ubisoft E3 presentatie + bingo 22:00 23:00
Pubquiz 23:00 01:00
PlayStation 4 Free Play 23:00 05:00
Livestream PlayStation E3 presentatie + bingo 03:00 05:00

 

E3 Bingo - Haal een bingo met jouw kaart en win mooie prijzen!

Een veel gespeeld (online) spelletje tijdens de E3 periode is het E3 Bingo spel. Het concept is simpel, je vult een Bingo kaart in met al jouw voorspellingen voor de E3 presentaties, en kruist ze af wanneer deze daadwerkelijk voorbij komen! 

Bijvoorbeeld..

Tijdens de Viewing Party maken we dit spelletje nog een beetje interessanter; iedereen die op zijn of haar Bingo kaart een Bingo behaalt, mag een prijs uitzoeken!
Wat de prijzen precies worden houden we nog even geheim, maar het zal zeker de moeite waard zijn! Hieronder vind je de regels terug voor het spel. 

E3 Bingo regels: 

  • Deelnemers downloaden hier een blanco Bingo kaart
  • Vul de vakken met voorspellingen
  • Print je kaart uit en neem deze mee naar de Viewing Party
  • Laat deze verifiëren door het personeel dat aanwezig is
  • Bij een behaalde BINGO (een volledige kaart) mag men een prijs uit de prijzenpot kiezen
  • Je mag zoveel Bingo kaarten maken als je wilt
  • Maximaal één prijs per persoon

 

Belangrijke informatie

Locatie: Game Mania Antwerpen - Kammenstraat 70A, Antwerpen

Datum & Tijd: Maandag 11 juni - 22:00 tot Dinsdag 12 juni - 05:00

 

 

Deze pagina zal in de loop van tijd nog ge-update worden met meer informatie en concrete details over alle activiteiten. Houd de pagina dus goed in de gaten!

 

Wat is er nu beter dan de E3 samen met andere gamers te beleven?

Zorg er dus voor dat je ingeschreven staat voor deze avond!