De toekomst ligt in jouw handen in Fortnite Season 9

Kom alles te weten over het nieuwe seizoen!

De toekomst... is NU! Het is eindelijk zover: Season 9 van Fortnite Battle Royale is gelanceerd en het thema is futuristisch te noemen: onder andere een neonstad en hip shopping center zijn de trekpleisters van het nieuwe seizoen. We hebben alles wat je moet weten over Fortnite Season 9 voor je verzameld!

Bekijk de trailer van Seizoen 9!

De vulkaan is uitgebarsten en heeft bepaalde locaties voorgoed veranderd: uit het as verschijnt Neo Tilted. Roep je squad bij elkaar en verken de neonverlichte nieuwe attracties zoals Peely's Banana Stand en Nugget Hut. Stap in en reis vliegensvlug door gebieden door in en uit het nieuwe Slipstream-windtransportatiesysteem (goed Scrabble-woord) te vliegen. Gebruik de nieuwe Air Vents om snel van gebouw naar gebouw te navigeren of glijd over de nieuwe Mega Mall voor wat snelle boodschappen, voordat de storm arriveert. De toekomst is van jou in seizoen 9 van Fortnite Battle Royale!

Dit is allemaal nieuw in de Battle Pass

Een nieuw seizoen betekent ook een gloednieuwe Battle Pass. Meer dan 100 exclusieve beloningen wachten op je! De Battle Pass kost zoals altijd 950 V-Bucks. Dit seizoen ontvang je direct de Sentinel Outfit en Rox progressive Outfit wanneer je de Battle Pass aanschaft. Terwijl je je Battle Pass levelt, ontgrendel je weer nieuwe beloningen zoals nieuwe dual pikhouwelen, een robotkat, vliegende discs en meer! Bij Tier 100 speel je bovendien de battle tested progressive outfit Vendetta vrij!

Sentinel outfit Rox outfit
Bij de Battle Pass krijg je de Sentinel Outfit... ...en de transformerende Rox Outfit!Is-ie niet schattig?

Koop nu de Season 9 Battle Pass!

Heb je de Battle Pass nog niet? Bestel de Battle Pass voor PlayStation 4 eenvoudig via Game Mania! Je krijgt dan direct de code in je mailbox zodat je meteen aan de slag kan. Of spring binnen bij een van onze Game Mania-winkels om de Battle Pass aan te schaffen voor PlayStation 4, Xbox One of Nintendo Switch!

Seizoen 9 Battle Pass Seizoen 9 Battle Pass + 1.000 V-Bucks

Wat is er allemaal nieuw?

De vulkaan is uitgebarsten en Tilted Towers en Retail Row zijn hierbij helaas gesneuveld. Maar niet getreurd, uit het as zijn de nieuwe Mega Mall en Neo Tilted herrezen! Bekijk de nieuwe map hieronder:

Fortnite seizoen 9 map
(Klik voor groter formaat)

Zet je speurdersneus op met Fortbytes

Nieuw aan de Battle Pass van dit seizoen zijn Fortbytes! Volg aanwijzingen om verborgen computerchips op het eiland te vinden en verdienen, die je weer helpen om de geheimen van seizoen 9 te ontrafelen en beloningen vrij te spelen. Op de eerste dag van Season 9 zijn er 18 Fortbytes om te vinden. Iedere dag komt er weer een nieuwe Fortbyte bij. Check de Challenges-tab om te zien welke Fortbytes beschikbaar zijn en wanneer nieuwe beschikbaar komen! Wacht niet te lang met zoeken, want Fortbytes zijn enkel tijdens seizoen 9 te vinden.

In Creative Mode kun je je mouwen opstropen om aan je eigen versie van Neo Tilted te bouwen! Gebruik futuristische sets en gallery-opties en reik naar de hemel dankzij vliegende platformen waarmee je tot meters boven de grond kunt bouwen! Het is een nieuw seizoen, met een nieuwe stad en daarmee ook nieuwe mogelijkheden voor fantastische levels.

In Save The World beweert Lok een mysterieuze bezoeker gezien te hebben. Ga met Ray en zijn metgezellen op pad in de nieuwe "Tales of Beyond" questlijn en onderzoek dit mysterieuze figuur om gloednieuwe event themed Heroes vrij te spelen! Daarnaast is er een nieuwe gamemodus genaamd Wargames toegevoegd. Neem deel aan nieuwe en unieke Stormshield missiesimulaties om je vaardigheden te testen!

Gloednieuwe locaties

Heb je je vliegpak aan? Mooi! Breng dan snel een bezoekje aan Mega Mall via de Slipstream windtransportatiesystemen waarmee je door een luchtstroom wordt gelanceerd en je je gemakkelijk door het winkelcentrumcomplex kunt begeven. Let op: projectielen en voertuigen kunnen ook door de Slipstream!

Als dit niet spannend genoeg is, is er nog het gloednieuwe Neo Tilted. Een oase aan neonverlichting en schijnwerpers, waar je onder andere interessante nieuwe locaties zoals Peely's Banana Stand en de Nugget Hut gaat vinden.

Mega Mall Neo Tilted
Mega Mall Neo Tilted

De toekomst is in jouw handen in seizoen 9 van Fortnite Battle Royale!