Time to face the FACTS!

Al weken zit je met een onrustig gevoel in je achterhoofd. Je voelt dat het langzamer aan steeds dichterbij komt. Het wordt steeds tastbaarder.

Je ontkomt er niet meer aan; time to face the FACTS! 

 

We hebben het hier natuurlijk niet over examenvrees of plankenkoorts, de grootste en leukste Comic Con van België komt er weer aan; FACTS

 

7 & 8 april is de Flandes Expo in Gent weer Geek Central tijdens FACTS Spring Edition 2018!

 

Elk jaar is het in de Gent weer één groot feest tijdens FACTS, en dit jaar belooft geen uitzondering te zijn! De alweer 30e editie van de beurs heeft weer genoeg in petto om iedere geek, verzamelaar of cosplayer gerust te stellen. Zorg dus dat je erbij bent! 

 

Gasten

Een hoogtepunt van FACTS zijn elk jaar weer de verschillende gasten die uit de verschillende uithoeken van de pop-culture wereld uitgenodigd worden. Ook deze editie heeft weer een enorme selectie van internationale sterren die je kan ontmoeten tijdens de beurs. 

 Een greep uit het aanbod gasten die FACTS Spring Edition 2018 zullen bezoeken.

Hieronder vind je een complete lijst met actuele informatie over bevestigde gasten.

 

Artist Alley:

 

Acteurs:

  • David Wenham (bekend van o.a. 300, Marvel's Iron Fist, Pirates of the Caribbean, The Lord of the Rings, Van Helsing)
  • Cobie Smulders (bekend van o.a. Agents of S.H.I.E.L.D., Captain America: The Winter Soldier, How I Met Your Mother, The Avengers, The Avengers: Age of Ultron, The LEGO Movie)
  • Joe Keery (bekend van o.a. Stranger Things)
  • Manu Bennett (bekend van o.a. Arrow, Spartacus, The Hobbit, The Shannara Chronicles, Xena: Warrior Princess

 En more to come! Blijf deze pagina in de gaten houden voor updates! 

 

Overige activiteiten 

Mocht je dan toch niet onder de indruk zijn van deze lijst, dan zijn er gelukkig nog een heleboel andere dingen te doen tijdens FACTS. Wat dacht je bijvoorbeeld van de talloze bezoekers in Cosplay die je voorbij ziet komen? Of de Fan Village, waar fanclubs en verenigingen hun geliefde fandom in de schijnwerpers zetten. Verder zijn er deze editie verschillende Workshops die je zult kunnen volgen, en kan je natuurlijk alle merchandise en goodies in het Shopping gedeelte niet vergeten! 

 Als je dan nog steeds niet warmloopt voor FACTS, moet je even de Aftermovie van vorig jaar bekijken. Kaartjes zijn nu te koop in jouw lokale Game Mania winkel, dus zorg dat je erbij bent! 

 

Geef maar toe, het is TIME TO FACE THE FACTS!