Download nu de FIFA 20 demo!

Speel FIFA VOLTA of herbeleef de Champions League

Heb je plannen gemaakt deze middag? Schrap ze dan maar, want vandaag is eindelijk de demo van FIFA 20 gedropt! De demo is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc en zal naast de bekende 11v11 kick-off-modus ook de veelbelovende straatvoetbalmodus VOLTA bevatten! Speel bijvoorbeeld 3v3 Rush onder een viaduct in Amsterdam en gebruik de straat in je voordeel om de coolste nieuwe trucjes en celebrations uit te voeren.

Inde 11v11 Kick-Off-modus kun je de glorie van de Champions League herbeleven met de beste teams van Europa. Speel bijvoorbeeld in de Santiago Bernabéu, het Tottenham Hotspur Stadium, of de iconische Stamford Bridge.

Je kunt in de demo kiezen uit de volgende teams:

  • PSG (Paris Saint Germain)
  • Liverpool
  • Borussia Dortmund
  • Real Madrid
  • Chelsea
  • Tottenham

FIFA 20 komt uit op 27 september, dus je moet je nog twee weken vermaken met de demo, voordat je aan het echte werk kan beginnen. Genoeg tijd om de Champions League-finale tientallen keren opnieuw te beleven!

Download de FIFA 20 demo:

Benieuwd naar alle nieuwe features en verbeteringen die FIFA 20 doorvoert? We hebben ze op een rijtje voor je gezet!

preorder

Pre-order nu!

 

FIFA 20 is vanaf 27 september verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. De Switch-versie betreft de Legacy Edition, met alle elementen uit FIFA 19 en de meest recente team- en spelersupdates. Ook komen er speciale PS4-bundels met de game en de HyperX Cloud Stinger Core-headset of LVL30 Chat Headset uit. Tot slot is er de FIFA 20 Fan Edition voor PlayStation 4, met daarin een Ultimate Team Away Jersey in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je FIFA 20 voor €25 kopen? Ontdek dan snel onze speciale inruilactie!

Pre-order eender welke versie bij Game Mania en je ontvangt bij release een exclusieve Steelbook van de cover met Eden Hazard, alsook een Adrenalyn XL FIFA 365 Sampling Booster Pack!

PlayStation 4 Xbox One PC