Check hier de Aftermovie!

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober veranderde de Nekkerhal in Mechelen weer in een Gamer's Paradise tijdens de grootste gaming beurs van België; GameForce! Zoals altijd was Game Mania natuurlijk aanwezig en kon je de vertrouwde gele goodiebags op onze stand komen halen. Dit jaar hadden we echter nog een aantal extra verrassingen voor jullie klaarstaan! Wat dan? Dat lees je in dit artikel!

Dit was GameForce 2017! 

Onze "Win een Nintendo Switch" wedstrijd is ondertussen afgelopen! De winnaar, Felix Tang, is gecontacteerd. 

Pre-orders en Free Loot! 

Wat zou GameForce zijn zonder Game Mania Goodiebags? Als je van plan bent om Merchandise of Goodies van jouw favoriete games te scoren, dan is deze zak perfect om alles in te bewaren! Natuurlijk krijg je geen lege zak mee, maar stoppen we er een gratis Super Mario Odyssey poster in! Score! 

 Poster Super Mario Odyssey

Pre-Order en krijg meteen een gratis dubbelzijdige poster!
Dit jaar zal je alle aankomende games kunnen pre-orderen op onze stand. Bij elke pre-order die je plaatst krijg je meteen een gratis dubbelzijdige poster! Je hebt keuze uit een Assassin's Creed: Origins & GT Sport poster, of een van Star Wars Battlefront II & Call of Duty: WWII. 

Poster GameForce 2 Poster GameForce 1

Gaming Area!

Mario Kart 8 Deluxe - 4 Player Splitscreen!
Nog wat oefenrondjes rijden voordat je de competitie aangaat op de Nintendo stand? Kom dan bij ons langs voor 4-player splitscreen fun in Mario Kart 8 Deluxe! Hier gaat het er niet om wie als eerste over de finish gaat, dus rijdt en schiet je vrienden af met een Rood Schild zonder je schuldig te voelen!  

Super Mario Kart op de Super Nintendo Classic Mini Edition!
Ben jij meer een retrogamer en heb je toch liever de Old School Super Mario Kart? Dat komt dan goed uit! De Super Nintendo Classic Mini zal speelbaar zijn op onze stand met Super Mario Kart! Speel hier de allereerste versie van Mario Kart op een groot scherm in HD!  

Laat jezelf tekenen als Nintendo karakter!
Onze vrienden van Wooden Plank Studios (van die hilarische webcomics, ja!) zijn aanwezig op onze stand om op verzoek gratis karikaturen te tekenen van jou als je favoriete Nintendo karakter. Heb je jezelf altijd al eens als Link of Mario willen zien? Kom dan langs! 

Wooden Plank StudiosWooden Plank Studios 2

 

Real life Mario Kart!  

Je hebt talloze versies van Mario Kart op verschillende consoles en handhelds, maar op onze stand op GameForce kon je in het echt Mario Karten! Pas wel op, het is moeilijker dan het lijkt!