Battle of Legends

Jij beslist wie de grootste legende is

Denk jij wanneer je niet kan slapen ook soms eindeloos na over wie er zou winnen bij een één-tegen-één gevecht tussen je favoriete personages? Wij wel en we willen maar wat graag onze nachtrust terug, dus we hebben je hulp nodig!

Stem iedere werkdag!

Wie gaat door? Jij bepaalt! Stem iedere dag op jouw keuze:

Vanaf nu kun je in Battle of the Legends elke dag op jouw favoriete personage stemmen via onze social kanalen om zo telkens de winnaar van de dagelijkse 1vs1-battle te kronen (bij Facebook en Instagram via de Stories en bij Twitter via onze poll). Op het einde van deze epische knokpartij zal er één ultieme Legend uit de bus komen!


Het toernooi tot zover:

(Klik om te vergroten)

Battle of Legends Tourney bracket

Battles van de week

De Battle of Legends komt bijna ten einde... Deze week zijn de beslissende halve finales met op vrijdag de zinderende finale! Wie mag zich kronen tot de ultieme Legend?!

HALVE FINALE
Woensdag 23 september

Lara Croft
Versus
Ezio
Lara Croft

Lara Croft

AFKOMSTIG UIT: Tomb Raider
WEAPON OF CHOICE: Haar acrobatische lichaam

Lara Croft is de originele bad ass babe, hét gamepersonage dat bewees dat niet elk spelfiguur een schattige tekening of stoere kerel moest zijn. Lara is ongekend avontuurlijk, vecht zich door vele Indiana Jones-achtige situaties en puzzels, redt zichzelf van losgeslagen dinosauriërs en mysterieuze eilanden en doet dat allemaal terwijl haar kapsel in model blijft zitten. Respect!

Versus
Ezio

Ezio Auditore da Firenze

AFKOMSTIG UIT: Assassin's Creed
WEAPON OF CHOICE: Hidden Blade

De hoofdrolspeler van Assassin’s Creed 2, Brotherhood en Revelations bouwt zich tussen het versieren van schone dames langzaam maar zeker op als gerenommeerd sluipmoordenaar in het Italië van de renaissance. Dat hij daarbij een hoop corrupte Tempeliers uitschakelt, is mooi meegenomen. Natuurlijk helpen zijn charmante voorkomen en de vele gadgets van uitvinder Leonardo da Vinci hem een handje.

HALVE FINALE
Donderdag 24 september

Pikachu
Versus
Mario
Pikachu

Pikachu

AFKOMSTIG UIT: De Pokémon-franchise
WEAPON OF CHOICE: Stroomstoten… en zijn schattige uiterlijk

Pika, Pika, Pikachu! Het is de meest bekende pokémon ter wereld, en met vele honderden van die beestjes is dat een prestatie op zich. Hij lijkt zo schattig, maar pas op, want hij kan je flinke stroomschokken geven. Een Pokémon-game zonder Pikachu is als friet zonder mayonaise. Zoner twijfel de meest knuffelbare gameheld in deze competitie!

Versus
Mario

Mario

AFKOMSTIG UIT: De Mario-franchise
WEAPON OF CHOICE: Zijn iconische sprong

Mario begon zijn level als ‘Jumpman’, dus het is ook niet zo gek dat we wanneer we zijn naam horen nog altijd aan zijn vele acrobatische sprongen en het bijbehorende geluidje denken. De mascotte van Nintendo schijnt bekender dan Disney’s Mickey Mouse te zijn en heeft naast het veelvuldig redden van Mushroom Kingdom genoeg tijd over om te racen, knokken, feesten en zichzelf op te vouwen tot een papiertje.

FINALE
Vrijdag 25 september

De winnaars van de halve finales nemen het tegen elkaar op!

Stem iedere werkdag!

Wie gaat door? Jij bepaalt! Stem iedere dag op jouw keuze:

NIEUWE BATTLES COMING SOON

Kom volgende week terug voor de nieuwe match-ups!