Battle of Legends

Jullie hebben gekozen!

Denk jij wanneer je niet kan slapen ook soms eindeloos na over wie er zou winnen bij een één-tegen-één gevecht tussen je favoriete personages? Wij wel en we wilden maar wat graag onze nachtrust terug! Daarom organiseerden we de voorbije weken elke dag een voting tussen 2 legendarische personages.

Bedankt voor jullie stemmen!

Jullie stemden elke dag massaal via onze social media kanalen:

We kroonden dagelijks via 1vs1-battles onze legend van de dag. Op het einde van deze epische knokpartij bleef er één ultieme Legend over als winnaar!

EN DE WINNAAR IS...

Pikachu! 👏

 

Om dat te vieren lieten we door Wooden Plank Studios prachtige wallpapers ontwerpen die door jullie gratis te downloaden zijn! Je kan alle formaten hier onder terug vinden 👇

Tablet

Desktop

 

Tablet

Desktop

 

Het verloop van het toernooi:

(Klik om te vergroten)

Battle of Legends Tourney bracket

Battle of Legends

De Battle of Legends is afgelopen! Het was een spannende strijd tussen 32 van de meest geliefde gaming personages. De strijd was hard, soms overduidelijk en soms ontzettend nipt. Ook het verschil tussen generaties was soms heel duidelijk. Maar uiteindelijk won Pikachu met een grote meerderheid van de stemmen!

WINNAAR
Pikachu

Pikachu
Versus
Ezio
Pikachu

Pikachu

AFKOMSTIG UIT: De Pokémon-franchise
WEAPON OF CHOICE: Stroomstoten… en zijn schattige uiterlijk

Pika, Pika, Pikachu! Het is de meest bekende pokémon ter wereld, en met vele honderden van die beestjes is dat een prestatie op zich. Hij lijkt zo schattig, maar pas op, want hij kan je flinke stroomschokken geven. Een Pokémon-game zonder Pikachu is als friet zonder mayonaise. Zoner twijfel de meest knuffelbare gameheld in deze competitie!

Versus
Ezio

Ezio Auditore da Firenze

AFKOMSTIG UIT: Assassin's Creed
WEAPON OF CHOICE: Hidden Blade

De hoofdrolspeler van Assassin’s Creed 2, Brotherhood en Revelations bouwt zich tussen het versieren van schone dames langzaam maar zeker op als gerenommeerd sluipmoordenaar in het Italië van de renaissance. Dat hij daarbij een hoop corrupte Tempeliers uitschakelt, is mooi meegenomen. Natuurlijk helpen zijn charmante voorkomen en de vele gadgets van uitvinder Leonardo da Vinci hem een handje.

Volg ons op social media