Overleef, domineer en ontsnap!

Je spoelt uitgehongerd, zonder kledij en verkleumd aan op de verlaten stranden van ARK. Om je heen staan honderden roofdieren klaar om je te verscheuren. Blijf je de prooi of word je de jager? Aan jou de keuze.

ARK: Survival Evolved is een open world action-adventure survival game, geproduceerd door Studio Wildcard die vooral first person gespeeld word. De early access werd in 2015 gereleaset en sindsdien kan je het ruim 48 vierkante kilometer grote eiland "ARK" verkennen. De volledige release staat dit jaar op de planning! Overleef tussen de ronddolende prehistorische roofdieren en andere gevaren terwijl je gebruik maakt van geïmproviseerde wapens om je te verdedigen tegen mens en dier.

ARK Survival Evolved Map screenshot

Sluit je aan bij een Tribe of blijf een lone wolf terwijl je op zoek gaat naar grondstoffen om je te kunnen verdedigen. Zo kan je gebouwen, wapens, voedsel en vele andere voorwerpen creëren om je te beschermen tegen de krachten der natuur én andere wanhopige spelers die ook willen ontsnappen. Zoek en vind Beacons, dit zijn lootcrates die uitrustingen of producten van hoge kwaliteit kunnen bevatten, die maken je doortocht natuurlijk al een pak makkelijker.

Vind en verzamel Artifacts die verspreid zijn over ARK. Deze kan je dan gebruiken om de allersterkste vijanden of de "Ultimate Life Forms” op te roepen en deze met je tribe aan te vallen. Je kan prehistorische dieren niet alleen doden, je kan ze ook temmen en hun eieren uitbroeden.

Elk item in game heeft een bepaalde houdbaarheid. Zo zullen je wapens sneller breken als je ze vaak gebruikt en niet hersteld. Ook je personage moet op tijd en stond voedsel eten om te kunnen overleven. Als je uitlogt gaat je personage in zijn wereld slapen, hierdoor krijgen andere spelers de kans om jouw spullen te stelen. Probeer dus steeds op een geschikte plek uit te loggen of laat je bewaken door getemde dieren.

ARK Survival Evolved Platformen

Hoe kan je ARK: Survival Evolved kopen? 

Je kan de game ondertussen spelen op PlayStation 4, Xbox One en via Steam. De game kan je nu kopen door bij Game Mania tegoed kaartjes te kopen voor PlayStation Network, Xbox Live en Steam.

De prijzen zijn als volgt:

PlayStation Network: ARK: Survival Evolved Founder's Edition: €69,99

PlayStation 4 (fysieke versie): ARK: Survival Evolved: €64,98

Xbox Live: ARK: Survival Evolved: €69,99

Xbox One (fysieke versie): ARK: Survival Evolved: €64,98

Steam: ARK: Survival Evolved: €59,99

Steam (fysieke versie met extra content): ARK: Survival Evolved: €59,98

 

Afbeeldingen