Mouse Clutch GM30 - MSI

De U-vormige randverlichting van de Clutch GM30 van MSI geeft deze gaming muis een uniek uiterlijk.

De RGB Mystic Light geeft perfect miljoenen kleuren en meer dan 9 effecten weer. De handige lichtregeling stelt je in staat om de snelheid, richting of modus gemakkelijk te wijzigen via hotkeys.

De symmetrische vorm van de GM30 is ontworpen voor comfort. Deze muis van gemiddelde handgrootte is gunstig voor zowel palm- als klauwgreepstijl. De ongelooflijk snelle en nauwkeurige tracking wordt geleverd door de PixArt PAW3327 optische sensor, die tot 6200 DPI en 1000Hz polling-snelheid ondersteunt. In combinatie met Omron-schakelaars met een vermogen van meer dan 20 miljoen klikken, kan de GM30 jarenlang intensief gamen doorstaan.

Vervaardigd met behulp van dubbele spuitgieten, zullen de zijgrepen u nooit teleurstellen. Door een verhoogd uitgangspunt voor de kabel te gebruiken, vermijdt de GM30 elke onnodige weerstand die de kabel op de muismat zou kunnen veroorzaken. Alle instellingen zoals lichtregeling, knoptoewijzing, DPI-instelling en macro-opname kunnen worden ingesteld in het nieuwste Dragon Center.

Compatibel met: PC

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 4719072659097
Compatibel met PC