MSI Optix MAG271CQR - 27 Inch Monitor

Ga voor de overwinning met de MSI Optix MAG271CQR curved gaming monitor. Uitgerust met een 2560x1440 resolutie, 144hz Refresh rate, 1ms response time panel, geeft de Optix MAG271CQR je het voordeel dat je nodig hebt om je tegenstanders te verslaan. Gebouwd met FreeSync-technologie, kan de MAG271CQR de verversingssnelheid van het scherm evenaren met jouw GPU voor ultra-vloeiende gameplay. Zorg ervoor dat je jouw stempel kunt drukken met alle nieuwe technologieën die zijn ingebouwd in de MSI Curved Gaming monitoren voor competitief gaming.

MSI gaming monitoren maken gebruik van een gebogen display met een krommingsgraad van 1800R, wat het meest comfortabel en geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, van algemeen computergebruik tot gaming. Gebogen panelen helpen ook bij het onderdompelen in de gameplay, waardoor je je meer verbonden voelt met de hele ervaring.

Pas je eigen kleurenschema aan en stel je eigen kleurenschema in via de MSI Gaming app. Met MSI Mystic Light biedt de Optix MAG271CQR RGB-verlichting een zacht omgevingslicht dat gemakkelijk kan worden gesynchroniseerd met elk ander Mystic Light-gamingproduct. Selecteer een van de kleuren uit het palet met behulp van jouw smartphone of de Mystic Light App om jouw systeemstijl aan te passen aan jouw smaak. Of zet gewoon de gaming echo aan, zodat je monitor het licht kan laten dansen op muziek die je op de computer afspeelt.

Op de MSI beeldschermen ontvang je 3 jaar fabrieksgarantie.

Compatibel met: PC PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 4719072596330
Compatibel met PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Merk MSI
Schermgrootte 27 Inch
Resolutie 2560 x 1440
Beeldverversing 144 Hz
Responstijd 1 ms
Schermtype VA
Aansluiting 2x HDM, 1x DisplayPort, 2x USB 2.0 (Type-A), 1x USB 2.0 (Type-B), 1x Hoofdtelefoon
Synchronisatie FreeSync
Verstelbaarheid Kantelbaar, In hoogte verstelbaar